Меню

Избрани новини

Риалити

Зрители се усъмниха, че ергенът Алек не взима сам решенията, а някой му говори в слушалка! (видео)

Редакторите да напътстват героя е утвърдена практика във форматите

 

Наблюдателните и верни фенове на предаване „Ергенът“ забелязаха, че главният герой има слушалка в ухото и някой там му дава напътствия как да постъпи в съответните ситуации.

„Прегърни я“, „Целуни я“, „Кажи й колко е красива“, „Избери Маги“, „Изгони Мария“… Така протича всеки епизод от „Ергенът“ – със слушалка в ухото и таен глас, който му диктува какво да прави, как да говори и коя дама да изгони.

Доказателството е във видеото по-долу, където ще чуете гласа от слушалката да подсказва на Алек Младенов по време на срещата му с Магдалена: „Алек, прегърни я! Прегърни я!“. Секунда по-късно Ергенът покорно изпълнява нарежданията на продуцента.

АНКЕТА:Кое от актуалните риалити предавания следите с интерес?

За да се чуят заповедите на тайния глас от слушалката, звукът трябва да е усилен докрай. „По принцип говорят тихо на Алек така, че да не се издадат пред камерите и гласът на практика е недоловим от зрителя. В повечето случаи обаче момичетата чуват всичко, което му диктуват, защото са твърде близо до него“, разкриват източници на Intrigi.bg.

Подобен случай имаше и в първия сезон на „Ергенът“, когато дори зрителите чуха как шепнат имена в слушалката на Виктор Стоянов по време на Церемонията на розата. В последствие Виктор сам е пожелал да махне „бръмбара“.

При Алек ситуацията се оказала по-сложна, тъй като в повечето от случаите той сам не знаел как да реагира и предпочитал да го напътстват чрез предварително установен сценарий.

Телевизионер от бранша разкри пред репортер на LifeOnline.bg, че това било абсолютно нормална практика за форматите, които макар и наричани „риалити“ следват някаква сюжетна линия, а главния герой трябва да постъпи така както редакторите са планирали или сметнали за добре.

 

@m.mm_995 ♬ original sound - mmm_2024

 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУКЕтикети Ергенът, риалити

Коментари (1)

Ванкова Всичко е фалшиво и отвратително в “Ергенът”.Не може,ако си мъж да участваш в тази гадост,колкото и пари да получиш.Лигльо та дрънка.За жените няма нищо да казвам защото може и деца да го прочетат…..Нека да са такива,каквито са но да бяха хубавици….Ако има СЕМ то няма да има подобна пошлост и кич.Хора пазете децата си да не гледат!!!
10.05.2024 17:00 / Отговор

Добави коментар


Попитай Елза