Меню

Избрани новини

Пикантерии

Златна клетка! Живко дубайската принцеса живее под ключ!

Булката на ревнивия арабин пръснал хиляди за външния си вид на модел

 

Позабравеният фолк певец Живко Добрев, който нашумя напоследък като арабската булка заради връзката си с дубайски шейх, се оказа, че е претърпял повече ремонти по себе си, отколкото Ларгото в центъра на София.

 

За осемте години заедно арабинът освен, че плаща всяка прищявка на незаконната си “жена”, то българинът, чиято звезда така и никога не изгря, се възползвал, за да направи подобрения по външния си вид.

 

В  желание да се запази вечно млад 39-годишният Живко Добрев претърпял повече от 10 пластични корекции, които все пак при вглеждане на профила му социалните мрежи, си личат.

 

Пловдивчанинът се сдобива с нови устни и често ги прави пухкави и сочни за френската любов, в която бил изключителен майстор. Също така се забелязват и белите като порцелан зъбки на булката. Вижда се, че Живко е ремонтирал цялата усмивка, тъй като всичко е снежно бяло, а цената е над 20 хиляди евро, пише „Secret.bg.“

 

Най-новото, което бездарникът е правил по тялото си, е бразилки лифтинг, заради който са му изсмукали мазнина от цялото цяло и са я инжектирали в задните части. За тази процедура изпълнителят летял до кабинета на реномиран хирург в Женева, където цените на подобни процедури се равняват на нов апартамент.

 

 

Едновременно той се подложил и на още една интервенция – операция за оформяне на очите, известна като „котешки очи“.

 

Добрев също така е преправил брадичката, носа и е инсталирал импланти в скулите си,  което като цена също струва около 20 бона в евро, за които традиционно е платил ненаситният шейх.

 

Пишман певецът дотолкова е бил преобразен от скалпела, че дори негови съученици едва биха го познали. В родния Пловдив шушукат, че няма да се учудят ако накрая се реши да си смени и пола, но пък за сметка на това няма как да се върне с 20 години назад.

 

Говори се, че възрастният шейх бил толкова влюбен в Живко, че му купил няколко имота в България, като се знае от негови колеги и приятели, че палавият изпълнител е собственик на шикозна къща в покрайнините на София.


Разбира се, разполагането с толкова много пари, почивки, скъпи дрехи и бижута има своята цена. Живко като типична арабска принцеса живее в златна клетка.  Откакто е с арабина той драстично спрял излизанията си заради ревнивия мюсюлманин.

 

Най-стряскащото е, че възрастният жребец го било толкова страх да не изпусне чалгаджията, че му забранил да излиза с приятели или ако го прави то трябва да има придружител и да дава отчет на всеки 5 минути с видеовръзка къде е. Затова и чалгаджиятя никога не е бил засичан по нощните клубове в България.

 

През последните години Живко все по-рядко се вясва и в Дубай, като това е поредното решение на дъртия милионер. Той е преместил българина в луксозния си мезонет в елитен лондонски район, където двамата могат да се забавляват, без да се съобразяват със строгите закони на шериата.

 

Говори се, че дубаецът бил изключително извратен, а в Лондон давал възможност да правят каквото реши той.

 

 

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУККоментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза