Меню

Избрани новини

Фен зона

WINBET със специални награди за топ финалите на Европа

Топ 5 на WINBET със специални премии за активните клиенти на сайта winbet.bg

 

WINBET ще раздаде награди за общо 50 000 лв. сред активните клиенти на сайта winbet.bg, които поставят залози за краен победител в поне пет от големите футболни финала в България и Европа.

 

Петдесет премии от по 1000 лв. очакват потребителите на сайта на WINBET, които изберат да поставят залози на финалните срещи за Купата на България, купите на Италия и Германия, купата на английската футболна асоциация (ФА Къп), както и на финалите на трите европейски клубни турнира – Шампионска лига, Лига Европа и Лига на конференциите.

 

За да участват в разпределението на наградите на Топ 5 на WINBET, клиентите на сайта на компанията трябва да поставят единичен, предварителен залог на пазар „Краен резултат 1Х2“ на стойност минимум 50 лв. на поне пет от тези събития

 

За всеки поставен такъв залог, клиентите ще печелят талони за участие в тегленето на наградите в Топ 5 на WINBET, която ще се проведе на 11 юни 2023 г. от 21:00 ч. и ще бъде излъчено на живо в YouTube канала на WINBET.

 

Наградите ще бъдат добавени в клиентските профили на печелившите под формата на свободен баланс, без условия за разиграване.

 

Пълните правила и условия на промоцията са на сайта winbet.bg.

 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУКЕтикети Winbet

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Какво е нужно да се направи за да се спре домашното насилие?

Според вас кое е най-важното, което трябва да предприеме държавата и обществото за да се спре насилието над партньори?

 

Покажи резултати