Меню

Избрани новини

Фен зона

Най-новата игрална зала на WINBET отвори врати в столицата

Качествени игри, приятна атмосфера и много възможности за забавление и допълнителни печалби

 

Най-новата игрална зала на WINBET в София вече отвори врати и ще предложи игрални преживявания и висококачествени възможности за забавление и печалби.

 

Игралната зала се намира на ул. „Макгахан“ № 63, в столичния кв. „Хаджи Димитър“ и вече впечатлява клиентите си с богатата селекция от казино игри, включваща търсени и предпочитани заглавия на световноизвестни производители като EGT, CТ Gaming, Novomatic, IGT, Merkur и др.

 

Сред забавленията, които обектът предлага са и електронната рулетка Roulette King HD Multigame 4 и микса от хитови игри в системата Blue General, която за първи път в игралните зали на WINBET предлага опция за закупуване на бонус (buy bonus) в играта Sugartime.

 

Клиентите на залата могат да разчитат на атрактивен начален бонус за нови клиенти и впечатляващи джакпоти и да избират измежду различни бонус игри и седмични бонуси за активни клиенти. Ежедневната локална бонус игра очаква късметлиите всеки ден в 21:00 ч., а всяка сряда, от 22:00 ч., клиентите на залата могат да се забавляват с тегленето на печелившите на наградите в обединената бонус игра 4 Jackpots.

 

Перфектното обслужване и спокойната, уютна атмосфера в залата само допринасят за забавлението от висока класа за всички любители на играта.

 

WINBET Хаджи Димитър е десетата игрална зала на компанията в София и е най-новия обект от веригата игрални зали на компанията, която включва над 30 зали на ключови локации в повече от 20 града на България.

 

 

Внимание: Участието в хазартни игри не е само забавление и крие риск от развиване на хазартна зависимост! Повече информация относно отговорния хазарт и превенцията от рискове е налична на nra.bg и на winbet.bg.Етикети Winbet

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза