Меню

Избрани новини

Клюкарник

Възрастен гръцки любовник заведе Мис България на луксозна почивка (папарашка снимка)

За съжаление, четем все повече за любовниците на миската, отколкото за каквито и да е благотворителни инициативи

 

Възрастен господин с възможности, заведе Мис България 2019 Радинела Чушева на екзотична почивка на тузарския гръцки остров Миконос.

 

Миналогодишната най-красива нашенка и възлюбеният й са забелязани заедно преди дни.

 

Досега се знаеше, че Радинела има мъж до себе си, но тя го криеше от обществото. На снимките се вижда, че благодетелят на миската е доста по-възрастен от нея, но Чушева нехае за коментарите и твърди, че й е добре в неговата компания.

 

 

В тайна се пази самоличността и произхода на средства на чушевия мъж, очевидно е, че разполага със средства, но до колко са сериозни намеренията му засега няма яснота.

 

От свои източници, репортер на LifeOnline.bg научи, че въпросният господин не е българин, а заможен грък, който често е в България и има афинитет към известните нашенки.

 

На прицела на похотливите му щения са попадали не една и две популярни от кориците на списанията млади дами от нашите географски ширини.

 

 
Двамата влюбени отлетяха от София до Микинос, спазвайки всички мерки за превенция на заразяване с коронавирус - носят маски на летищата и в самолета, както и спазват дистанция.

 

На милионерския остров, миската и любовника й се настаниха в скъп хотел, който да отговаря на статута им. Нощувките в най-невзрачните стаи там са по 500 лева и лукс апартамент струва 2000 лева на нощ.

 

Интересно е, че на повечето снимки от ваканцията, които са основно нощни, Радинела е или с вдигнати крака или заголена задница, а от красотите на острова има само един кадър.

Но дори и разголените и предизвикателни пози не предизвикват интерес сред потребителите в Инстаграм, зашото както е видно палавата Радка пиратка има само 10к последователи.

 

Очевидно вече и престижната доскоро институция "Мис България" се е превърнала в люпилня за златотърсачки, а благородните каузи, щедрост и благотворителност за заменени от скъпи почивки със застаряващи богаташи.

 

 

 

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Instagram, последвайте ни. 

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.

 

 Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза