Меню

Избрани новини

Фен зона

Второто теглене на печелившите в играта Троен шанс на игрални зали WINBET е утре вечер

Награди до 100 000 лв. и още много изненадващи кеш-премии очакват посетителите на залите на WINBET в цялата страна

 

Утре вечер, клиентите на игралните зали на WINBET, които притежават талони за участие, ще участват във второто теглене на наградите в играта Троен шанс. Тегленето започва точно в 22:00 ч. на 28 септември и ще се проведе „на живо“ във всички игрални зали на WINBET в страната.

 

Играта Троен шанс е с гарантиран общ награден фонд от 500 000 лв. като талоните за участие са валидни за всички тегления.

 

Във второто теглене на печелившите от Троен шанс голямата награда е премията на стойност 100 000 лв. Освен нея ще бъдат раздадени още две премии по 25 000 лв., три премии от по 10 000 лв., шест награди по 5000 лв. и 20 премии по 2000 лв.

 

Тегленето ще продължи докато бъдат изтеглени притежателите на печелившите талони за всички премии сред присъстващите в залите на компанията.

 

В същата вечер, от 21:00 ч., WINBET ще раздаде и стотици кеш премии от по 500 и 1000 лв., които ще бъдат разпределени на напълно случаен принцип сред игралните автомати в залите на компанията. За да бъдат спечелени тези премии не е необходимо притежаването на талон за участие.

 

Последното теглене на гарантирани парични премии в играта Троен шанс ще бъде на 5 октомври 2023 г. от 22:00 ч., на живо във всички зали на WINBET в страната.

 

Внимание: Участието в хазартни игри не е само забавление и крие риск от развиване на хазартна зависимост! Повече информация относно отговорния хазарт и превенцията от рискове е налична на nra.bg и на winbet.bg

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК

 Етикети Winbet

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза