Меню

Избрани новини

Звездите

Войната се пренесе и на конкурс за красота: Мис Украйна се оказа в една стая с Мис Русия!

Призивите за световен мир стават все по-актуални в днешната ситуация

 

Организационен гаф предизвика скандал на международния конкурс за красота „Мис Гранд Интернешънъл“, който тази година се провежда в Бали, Индонезия.

 

Представителката на Украйна Олга Василив използва профила си в Инстаграм, за да се оплаче публично от организацията за конкурса.

 

Оказва се, че домакините са я настанили в една хотелска стая с представителката на Русия Екатерина Асташенкова.

 

Двете трябва да делят едно помещение до 25 октомври, когато е гала вечерта в Джакарта.

 

 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от OLGA VASYLIV (@olgavslv)

 

Василив сподели, че е изпитала "гняв и болка", когато установила, че съквартирантката ѝ е представителка на "терористична държава".

 

"Главната ми мисия е да запозная света с моята страна, с украинския дух, с нашата красота, с нашата сила и с това, което търпим в момента", написа тя в своя публикация на украински и английски.

 

Постът на Василив събра множество отзиви сред потребителите ѝ и в крайна сметка организаторите решиха да преместят украинката в друга стая.

 

От своя страна руската представителка също използва социалните мрежи, за да призове за мир, изтъквайки и своите украински корени.

 


"Аз съм първата от моето семейство, която е родена в Русия. Всички останали са от Украйна. За мен цялата тази политическа ситуация е изключително сложна и се надявам гласът ми да бъде чут по време на церемонията.

 

Аз съм против омразата и съм "за" приятелството, любовта и световния мир!", написа Асташенкова.

 

В конкурса „Мис Гранд Интернешънъл“, създаден през 2013 г., участие ще вземат представителки от повече от 70 страни, като сред тяй има и от приятелската на Русия Беларус и окупиран Крим, показа проверка на LifeOnline.bg.

 

 

 

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК

 

 Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза