Меню

Избрани новини

Музика

ВИКТОРИЯ ДИНКОВА – VICK СТАРТИРА ГОДИНАТА С НОВ СИНГЪЛ И КОНЦЕРТ НА ЖИВО

VICK ще представи песента за пръв път на живо на специален концерт на 25-и февруари.

Eternal Eyes“ е името на най-новия проект на финалистката от Гласът на България. Музиката на песента е дело на Георги Георгиев (Остава). Аранжиментът е дело на Красимир Гешев, Денис Попстоев и самата VICK.

Те бяха двамата човека, които стояха плътно зад мен и всяка една моя идея , във всеки един момент, в който ми хрумваше да добавя бек вокали , странни звуци , хората които се допираха до концепцията ми за звук .Мога да кажа с гордост и любов, че Денис и Краси са двама наистина прекрасни композитори , които могат да създават нови светове чрез възприятията си . Работата с тях беше най- живият и забавен процес, те живееха през това, което чувствах и успяха да усетят  всяка една емоция чрез вибрациите на звука“ – споделя VICK относно процеса на работа. 

За изпълнителката тази песен е много специална, защото това е първата й крачка в самостоятелното продуциране на проектите си. С това парче тя иска да бъде максимално истинска към почитателите си и написва текста на песента, изливайки вътрешните си емоции.  „Идеята се роди от лична история свързана с моето собствено усещане за емоционален контакт и връзка. Моето собствено определение за това какво представлява връзката на един човек със себе си и как изглеждаме в очите на човека до нас“ – споделя тя.

За видеото към песента VICK избира да работи с Jeason Brad Lewis, защото според нея той е изключително креативен и нестандартен режисьор.  Снимките протичат на температура -5 градуса в киноцентър УФО, Долна Малина.  „Смятам, че заедно с VICK постигнахме много добър резултат и тя даде всичко от себе си за да получим най-доброто в снимачния ден. Отвън бе -5 градуса, a срещу нея имаше и включен вентилатор. Целият екип бяхме покрити с одеяла, а след всяка сцена завивахме и нея, защото часовете на този студ започваха да си казват думата. Въпреки това мисля, че успяхме да пресъздадем това, което е Eternal Eyes – онези очи, които казват всичко“ – споделя ексцентричният режисьор.

За мен Eternal Eyes символизира, магията в контакта между хората, всичко свръхсетивно, което ежедневно отричаме от себе си, потънали в тежестта на земното притегляне. С песента целя да покажа, че всеки един от нас е уникален, че няма нужда повече да крием различията си„ – обобщава Vick.

Премиерата на живо на новата песен на Vick ще бъде на 25ти февруари от 20:00 часа на сцената на бар „Петък“.  С нея сцената ще споделят Красимир Гешев, Денис Попстоев, Явор Милчев и Стефан Цеков.

 Последвайте VICK във Facebook и Instagram

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Instagram, последвайте ни. 

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.

 

 


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Къде ще почивате това лято?

 

Покажи резултати