Меню

Избрани новини

Клюкарник

Ванга отскубна Володя Стоянов от лапите на смъртта!

Състоянието на Войводата се подобрява

 

Фолклорният изпълнител Володя Стоянов пребори коварния ковид по чудо и с искрени молитви към леля Ванга. Близките му вярват, че само това го е спасило и след като го изпишат от ВМА, ще направят курбан за здравето му на Рупите.

 

Припомнете си, че барда на македонската песен бе приет в болница в изключително тежко състояние с тежка двустранна пневмония навръх Димитровден.

 

Той бе настанен директно в интензивното отделение, където прекара месец. Лекарите са категорични, че влошеното му състояние е следствие на забавянето на лечението, а той не се замислял, че може да е пипнал коронавируса, защото живее изолирано в Петрич и не се среща с много хора.

 

Затова при първите симптоми решава, че е настинал, тъй като спи на отворен прозорец в дома си, за да диша от чистия планински въздух на Беласица. Започва да пие горещ чай, да се разтрива с ракия и да си прави компреси, но изведнъж рязко се влошил.

 

За щастие лошото вече е зад гърба му и сега е преместен в друго отделение, където трябва да се възстанови напълно, докато го изпишат. През цялото време, докато е в интензивното отделение, близките му не спират да се молят на леля Ванга.

 

Жена му дори ходила на гроба на пророчицата на Рупите за да запали свещ.

 

Володя Стоянов утре е рожденик и ще навърши 61 години.

 

 

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.

 

 

 Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза