Меню

Избрани новини

Пикантерии

Устата се "усамоти" с транссексуалната Глориа – ето какво правиха! (видео)

Рапарът обясни защо се е подразнил от "джендър идеологията"

 

На 1 май Иван Динев – Устата публикува в мрежата своята песен „Шарени джендъри“, римейк на турбо фолк парчето „Шоколади бонбони“ на Тони Дачева.

 

Текста на песента, както и клипа към нея разгневиха ЛГБТ+ активистите, които я обявиха за отявлен акт на хомофобия.

 

Песента беше атакувана и в YouTube, където беше докладвана многократно. Тя се появява на фона на ширеща се полемика за правата на общността да се самоопределя и изявява както сметне за правилно.

 

За него трудно за разбиране е настояването членовете на това общество да бъдат възприемани и наричани точно по начина, по който те се самоопределят.

 

Злободневен е и скандалът с отпуснати средства от НФК по проект за Драг Бинго – наречено „Дринго“.

 

Седмица след публикуването на песента, Иван Динев – Устата даде интервю за транссексуалната тик-токърка Глориа Йорданова, която нашумя покрай откровените си разговори с Андреа и Роксана, както и с много други интересни личности.

 

 

В подкаста Глориа се опита да разбере намеренията на рапъра, целите на песента и защо въобще се е захванал с ЛГБТ+ обществото, с членове на което е в доста близки и приятелски отношения.

 

Устата обясни, че няма абсолютно нищо срещу хомосексуалните, нещо което ясно го заявява и в песента си, но се дразни от налагането на т.нар. „Джендър идеология“, която според него обърква още повече и без това някои от обърканите граждани на страната.

 

„Малцина знаят, че първият човек, на когото пуснах парчето е Иво – Елза Парини.“, разказва Устата и допълва, че е поискал мнението на главния редактор на LifeOnline.bg относно текста и предстоящият видеоклип.

 

Любопитна както винаги Глориа Йорданова не пропусна да попита своя събеседник за целувките му с Азис, които са си разменяли публично, както и за мнението и за хейта.

 

Иван Динев отговори и на въпрос на LifeOnline.bg, в който нашият репортер пита дали след като получаваше смъртни заплахи заради парчето „Урок по история на Македония“, не е станал жертва на подобно отношение от LGBT+ активисти.

 

За негово щастие, този път случаят не е такъв, и артистът се наслаждава само на обиди и заядливи коментари от несъгласни с творческата му позиция.

 

Цялото интервю на Иван Динев – Устата с Глориа Йорданова гледайте ТУК!

 

 

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК

 Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Кое от актуалните риалити предавания следите с интерес?

 

Покажи резултати