Меню

Избрани новини

Звездите

Тончо Токмакчиев е предложил на жена си Нели на колене, на улицата

Преди 3 години двойката беше пред развод, заради аферата на комика с колежката му Ани Михайлова

Комикът Тончо Токмакчиев е предложил на съпругата си в неформална обстановка - на улицата, но е паднал на колене, както изисква предбрачния етикет. 

С куклената актриса Нели Токмакчиева са „бракувани“ от повече от 30 години. След немалко тежки моменти, днес двамата са заедно и щастливи по своему.

Една вечер Тончо е изпращал Нели до дома й и както вървели, паднал на колене на улицата и поискал ръката й. Родителите му после отишли у тях да я искат, както си му е редът.

Направили голяма сватба в Бургас, на която дошли всичките му колеги и състуденти.

Трудни били първите години за младото семейство – купони за храна, режим на тока, чакане за покупка на телевизор, разказа двойката в „Тази събота и неделя“ по bTV.

Но тези трудности ги сплотили още повече.

Таня Токмакчиева като булка

Днес дъщеря им Таня Токмакчиева, която е завършила “Връзки с обществеността” в журналистическия факултет на Софийския университет е много добър родител, и те се гордеят с това.

Като малка е искала куче, а родителите й са я предупредили, че трябва сама да го обгрижва- да става всяка сутрин и да го разхожда преди училище.

Младата дама вече е грижовна майка на две деца: 3–годишната Сесилия и 4-месечния Лусиян. И двете хлапета са родени и раснат в Барселона, където майка им живее с холандския си съпруг и учи магистратура Продуцентство, провери в мрежата репортер на LifeOnline.bg.

Токмакчиеви намират и време за романтични моменти заедно. Тончо знае, че жена му не я вълнуват „пазаруването на гащи и прашки от Милано или от Лондон“ и тъй като и него това не го вълнува, обикалят с раници по планините, и редовно си правят разходки и походи сред природата. За едно съжалява Тончо, че така и не е успял да научи Нели да кара ски.

Семейството е благодарно на Бог, че са се открили и определят съвместния си живот като пълна хармония.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза