Меню

Избрани новини

Афиш

Тилда Суинтън призна, че играе мъж в новия си филм (трейлър)

Лентата е зловещ хорър, действието се развива в Берлин

Американската актриса Тилда Суинтън открито призна, че изпълнява ролята на 82-годишния психоаналитик Джоузеф Клемперер във филма "Суспирия", съобщава The New York Times.

Според Интерфакс сред кинолюбителите, които следят филма, се появиха слухове, че 57-годишната Суинтън играе мъжка роля в последния си филм. Самата актриса и режисьорът Лука Гуаданино отричаха този факт. 

Гуаданино настояваше, че слухът е фалшив, а психоаналитикът Клемперер се играе от Лут Еберсдорф. Впоследствие се оказа, че това е измислен актьор за когото са съчинили биография за базата данни на сайта IMDb, написана лично от Суинтън. 

Твърди се, че Еберсдорф е психоаналитик, който завършил практиката си и решил да играе във филм веднъж в живота си.

За преобразяването на актрисата във филма, Гуаданино поканил художника Марк Кулъл, който спечели "Оскар", известен с работата си по филма "Гранд Хотел Будапеща".

За всеки снимачен ден Суинтън изтърпявала четири часа грим. Изкуствените мъжки гениталии, които били част от „костюма“, се съхранявали в паузите в специална кутия.

„Суспирия“ от Лука Гуаданино е римейк на едноименната лента на Дарио Ардженто от 1976 г. 

Това е филм за талантлива американска балерина, която идва в Берлин, за да се присъедини към трупата на легендарната танцова академия. 

Освен ролята на Клемперер, Тилда Суинтън играе ръководителката на трупата Мадам Блан.

Превод LifeOnline.bg



Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза