Меню

Избрани новини

Ексклузивно

Тази издънка на секси докторката Неделя Щонова може да й коства ефирното време

Изкусителната красавица си има своя рубрика „Духът на здравето“

 

Секси докторката Неделя Щонова (45) изнерви екипът на „Преди обед“ с настояването си да говори за своя докторат, който защитила наскоро, забеляза репортер на LifeOnline.bg.

 

Невроложката, която се занимава с аналитична и когнитивна психотерапия, бе в студиото за да представи видео със свой събеседник.

 

На въпрос на водещите Деси и Сашо как е преминало нейното лято, тя заяви, че е писала доктората си, извади го и започна да го показва на камерите.

 

След 2-3 изречения, се очакваше Неделя да се върне към основната тема, но тя продължи с изчерпателните обяснения колко важен е научния й труд.

 

Тя не спря и след забележка от редакторката, която й говори чрез слушалката в ухото. След като отне доста време от ефира, очевидно е получила по-настоятелен „зов“ по слушалката, защото докторицата забърза темпото пипайки се в ухото, но изкара още малко от обяснителния си режим.

 

След неуспешните опити на редакторите да накарат непокорната говорителка в студиото да млъкне, на помощ бяха призовани Деси и Сашо, които излязоха от неловкото положение насочвайки разговора към същината на срещата.

 

Подобни своеволия в ефир може да костват мястото на Неделя Щонова в предаването и скоро да не я гледаме в ефир, коментират запознати с принципите на работа в телевизията.

 

Не е изключено обаче, самоувереното й поведение да е подплатено чрез сериозна позиция и връзки в телевизията, чийто плод е чувство за безнаказаност.

 

Припомнете си, че преди време се появиха слухове за прекратяването на рубриката й.

 

Тогава телефонът на д-р Щонова прегрял с обаждания на приятели, притеснени, че Би Ти Ви сваля рубриката й, писа ПИК.

 

"Ох, поне ще си починете малко", казва ми продавачката в един магазин. "Защо? От какво?", поглеждам я въпросително. "Ами от предаването.

 

Пише, че рубриката няма да я има в ефир през септември . После телефонът ми започна да звъни. Отворих нета, видях какво се тиражира.

 

"Духът на здравето" продължава. Подписах си договора си още миналата седмица", триумфално заявила тв водещата в бяла престилка. 

 

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Instagram, последвайте ни. 

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.

 Коментари (1)

сас като стане въпрос за тая,доста доктори се поесват по чеповете. Спомени какво да правиш
12.09.2020 16:10 / Отговор

Добави коментар


Попитай Елза

Къде ще почивате това лято?

 

Покажи резултати