Меню

Избрани новини

Звездите

Състоянието на Брус Уилис се влошава: Деми Мур се готви да се сбогува!

Лекарите му дават броени месеци живот

 

Актьорът вече не разпознава много от познатите си, но все още остава много близък с Деми Мур. Но това може скоро да се промени. В края на миналата година лекарите казаха, че Брус едва ли ще живее повече от година.

По едно време Брус Уилис и Деми Мур накараха мнозина да повярват, че истинската любов наистина съществува. Те се срещнаха за първи път на премиерата на филма "В засада" в Лос Анджелис през 1987 г. и по това време сърцето на актрисата е пленено.

По това време тя се среща с режисьора Емилио Естевес, но той постоянно изчезвал някъде на светското събитие, а Брус не можел да остави красивата Деми сама. С наближаването на нощта той я помолил да напише телефонния номер точно на ръката му, а когато си тръгнал към дома си с лимузината си, той се навел от прозореца и извикал няколко пъти: „Деми!“.

Скоро Мур се разделила с любовника си и отишла с Брус на романтично пътуване до Лас Вегас, по време на което получава предложение за брак.

Холивудските звезди сключват брак четири месеца по-късно и бяха женени 13 години. През това време те станаха родители на три дъщери. Брус и Деми се разведоха през 2000 г. и въпреки че раздялата им не мина съвсем гладко, с течение на времето бившите съпрузи успяха да подобрят отношенията си, доказвайки на всички, че страстта е временно явление, но приятелството е завинаги.

Сега, 24 години след развода на звездите, Уилис и Мур продължават да са близки. Докато в момента актьорът се бори с тежко заболяване, Деми се грижи много за него и помага на настоящата съпруга на мистър „Умирай трудно” Ема Хеминг.

Припомнете си, че преди няколко години Брус Уилис беше диагностициран с прогресивна фронтотемпорална деменция. Сега актьорът практически не си спомня много от приятелите и познатите си, но все пак разпознава бившата си съпруга. Прогнозите на лекарите обаче звучат разочароващо. Актрисата вярва, че скоро връзката й с Брус също ще бъде прекъсната и се подготвя психически за това.

„Тя е живяла с него през по-голямата част от живота си и е благодарна за всичко, през което са преминали. Да вижда как се справя с несгодите показа на Деми какво означава да си боец. Това е трогателно, но вдъхновяващо в същото време. Тя се възхищава на Брус и се готви за тяхното емоционално сбогуване“, твърдят източници на InTouch.

Тъй като фронтотемпоралната деменция се смята за нелечима, състоянието на Брус Уилис постепенно се влошава. В същото време съпругата на актьора Ема Хеминг казва, че в живота на „корав орех“ има място не само за „скръб и тъга“, но и за „любов, подкрепа и радост“.

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК

 

 


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза