Меню

Избрани новини

Клюкарник

Със запорирани сметки ли? Азис „цъфна“ с яке за 10 бона – дали пък не е менте?! (снимки)

Изпълнителят облече чанта с ръкави

Данъчните очевидно са разхлабили примката около врата на Азис, който въпреки, че е длъжник със запорирани сметки, не спира да демонстрира висок стандарт, забеляза репортер на LifeOnline.bg.

Той се натъкна на снимка на костинбродския славей облечен в кожено яке на известна марка. Проверката показва, че жакетчето имитиращо пътна чанта, което се търка на гърба на много световни звезди върви между 5 550 – 6 000 долара.

Якето за почти 10 бона се харесва и множество световни звезди

Припомнете си обаче, че Азис има запор над всичките си сметки и не декларира никакви доходи над санитарния минимум, защото дължи на хазната около половин милион лева неплатени данъци заради, които НАП продадоха един от апартаментите му.

Певецът умело се движи по „ръба на закона“ като пее „благотворително“, а парите взима негов доверен човек на ръка, издават хора работили с длъжника.

От друга страна ценители на марковите стоки виждат „очевадни“ разлики между оригинала и ментето, което е навлякла звездата с ромски корени.

Очевидни разлики в дизайна, цветовете и принта на монограма

Осезателна е разликата в цветовете при сравнение. При оригинала коланите препасващи якето са с по-тъмен цвят, а монограма с логото не е толкова ярко, колкото на имитацията, с която се предполага е облечен Азис.

Ако той обаче е навлякъл менте, попада под ударите на закона - в Европейският съюз притежанието на стоки фалшификати се наказва със солена глоба и се конфискува.

Хора от обкръжението на изпълнителя пък са на мнение, че най-вероятно той просто е облякъл чантата с ръкави за снимка, но така и не я е купил.

До подобен трик за „луксозни“ снимки в Инстаграм прибягват и много златотърсачки, които не са в състояние да си позволят определена стока, но много искат да изглеждат успешни и високо оценени от любовниците си.

LifeOnline.bg - вече и в Instagram, последвайте ни. 

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.

 

 Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Къде ще почивате това лято?

 

Покажи резултати