Меню

Избрани новини

Риалити

Спира ли „Папараци“? Бъдещето на шоуто остава неясно!

Сбогуване ли беше последният епизод на шоуто?

 

През последните седмици в пространството усилено се говори за приключването на „Папараци“, а редица въпроси се въртят в главите на феновете на шоуто.

 

Вчера беше излъчен финалния за сезона епизод, а самата водеща Мария Игнатова обяви, че е представила и последното издание на предаването „Папараци: Ново 20“ и така затвърди впечатлението, че шоуто слиза от екран.

 

При старта на сезона гост й беше Андрей Арнаудов, а за края в студиото влезе вторият  продуцент на тандема - Иван Христов.

 

Той отправи специални благодарности на всички създатели на телевизионния таблоид, с които са приятели и са останали приятели.

 

„Започва "Папараци" като за последно", каза Игнатова и посрещна госта си. Тя припомни, че първият гост в обновеното предаване, на което стана водеща, беше другият продуцент от "Междинна станция" Андрей Арнаудов.

 

 

Шоуто продължи с дълга ретроспекция на големите попадения на предаването през годините, специално бяха показани всички водещи - от Николета Лозанова през Венета Райкова до Мария Игнатова.

 

Тя работи само един сезон, като форматът беше предаването бе преформатирано от таблоид към хумористично ток шоу.

 

Дали наистина това е краят на една телевизионна институция?

 

Мнозина не вярват на внушението, запознатите с работата на Иван и Андрей знаят, че двамата продуценти трудно оставят добрите си идеи и нищо чудно шоуто да се появи преформатирано наесен.  

 

В същото време бившият й екранен и интимен партньор Димитър Рачков изрично уточни, че в събота ще излъчи последното издание от „Забраненото шоу на Димитър Рачков“, но само за този сезон.

 

Въпреки че е доста дългичко, предаването на комика се радва на известен интерес.

 

 

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.

 Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза