Меню

Избрани новини

Клюкарник

Синът на Емил Димитров разказва за живота и бисексуалността на баща си в книга!

Новото ръководство на музея в Плевен закрило изложбата посветена на певеца

 

80-годишнината от рождението на легендарния певец със световна слава Емил Димитров е повод неговият единствен наследник Емил Димитров-син да проговори за интимните тайни на баща си.

 

"Баща ми - Емил Димитров, не парадираше, но винаги е казвал, че е бисексуален. Той и в това, което сега е много модерно, беше пионер. Категорично не беше гей.", споделя синът, който подготвя за издаване биографична книга.

 

За рождения ден на известния си баща той признава - "При всички случаи щеше да има честване, ако ситуацията беше нормална. А сега какво да направим - освен да му занеса на гроба една COVID ваксина, ако се сдобия с нея", пошегува се Емил-младши."Имах намерение да направим честване, но годината се получи нулева. Участвах и в събирането на средства за паметника му в Плевен и ми се искаше отдавна да има паметник на негово име, но явно още не е дошъл моментът", споделя пред столичен ежедневник младши.

 

 

Емил Димитров син в момента работи по книга за живота на великата си фамилия.

"Започвам с дядо ми - Факира Мити, използвам записки и от двамата, така че ще е интересно на хората", добавяйки,

 

"Смятам да включа цялата истина за живота ни, дори за това, че се говореше, че са правили магии на баща ми и майка ми Мариета да се разделят. Магии винаги са правили. Вкъщи сме намирали какво ли не, дори след смъртта му. Да са живи и здрави тези, които са вършили всичко това. Емил никога не си е позволявал да злослови срещу свой колега, не просто не обичаше, а презираше клюките", смята синът на големия изпълнител.Според него баща му спокойно може да се нарече будител на нацията.

"Не е трудно да си син на Емил Димитров. По-скоро той толкова много е направил и не ми се иска това да се забрави. Аз самият цял живот исках да избягам от неговата сянка. А в момента, когато го загубих, се оказа, че съм бягал от себе си, но човек се учи с годините", твърди Димитров-син.Той е категоричен, че за нищо на света няма да продаде спомените на баща си.

"Пазя всичко. Освен че живея в къщата му, не съм продал и един буркан негов. Научил съм и сина ми да пази всичко. Бях дал архива на Емил на Историческия музей в Плевен, но е странно, че след като се смени ръководството там, закриха експозицията и ми върнаха всички неща. Добре че не ги дарих, че сега можеше всичко да изчезне. И сега синът ми ще се разпорежда с вещите", сподели Емил Димитров-син.

 

 

 

Ники Априлов Емил Димитров

 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Кое от актуалните риалити предавания следите с интерес?

 

Покажи резултати