Меню

Избрани новини

Звездите

Ники Априлов: „Емил Димитров си отиде със 72 лева пенсия“

Ники Априлов Емил Димитров

12 години от смъртта на гениалния артист

Неразбран, недооценен от критиците и с мизерна пенсия напуска този свят легендарният Емил Димитров. Това разказва за великия изпълнител режисьорът Ники Априлов, пише столичен ежедневник.

Известният водещ от миналото е създател на спектакъла "Емил Димитров ­ изповед пред олтара на живота". Увенчал се с огромен успех преди няколко месеца, шоуто ще бъде повторено в петък, но този път не в столицата, а в град Плевен.

Днес се навършиха 12 години от смъртта на великия изпълнител.

Семейство и колеги си спомнят за Емил, оставил наследство като вечните хитове "Ако си дал", "Моя страна, моя България", "Нашият сигнал", "Арлекино" и редица други.

„В живота си той има повече почитатели и по­-малко приятели. Приятелите му винаги са се броели на пръстите на едната му ръка. Особено след като е покосен от инсулт ­ те стават още по-­малко, но все пак в най­-трудните си години той не иска помощ от никого. Уникална звезда, която изкарва милиони рубли, а в крайна сметка си отива със 72 лв. пенсия" -­ разказва още Априлов.

Режисьорът е една от многото публични личности, които се вълнуват от съдбата на Емил, възхищават се на творчеството и постиженията му и държат споменът за него да остане във времето.

Ето защо Ники се е нагърбил с тежката задача да опише в спектакъл живота на естрадната ни легенда, позовавайки се на достоверни факти от кариерата и лични преживявания на певеца.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

На коя от топ дестинациите бихте почивали през зимата?

Азия, Карибския регион или Мексико са ви на сърце

 

Покажи резултати