Меню

Избрани новини

Риалити

Саня Армутлиева удари на камък и не можа да уреди щерка си за „Евровизия“ – ето кой ще ни представя!

Виктория Георгиева нашумя като финалист в "Х Фактор" в предпоследния му сезон

Саня Армутлиева не успя да убеди дъщеря си Алма да ни представи на "Евровизия" през 2020 година. Спекулациите около родния представите се въртяха между Алма и Емилия в дует с Кости, но в неделя официално бе обявено името на изпълнителя, който ще пее за България в Ротердам следващия май.

Това е Виктория Георгиева, която нашумя като финалист в "Х Фактор" в предпоследния му сезон.

"В първия момент не можах да го осъзная, казах си "Как така ще представям аз България?". Преди това ми се струваше невъзможно и недостижимо", призна за емоцията, която получила след като разбрала, че е одобрена да ни представи на конкурса в Ротердам догодина, цитират от ХотНюз изпълнителката.

Този шанс за успех пред Виктория идва точно навреме. Младата дама се чувствала недооценена, но в последно време с много труд и работа е готова да триумфира европейската музикална сцена.

Все още обаче не е готово парчето, с което тя ще ни представи на "Евровизия". Вики издаде, че тепърва ще работи върху този въпрос, като й предстоят тежки кастинги на специални лагери за създаване на музикално творчество.

"Изборът на правилната песен за "Евровизия" не е лека задача. На тези лагери, които ще посетим с моя продуцент се правят песни, възможно най-много, след което се събираме с екипа и решаваме, но това ще е дълъг процес, самата аз не знам как точно ще се селектира", разказа още Георгиева.

Тази година България се завърна след едногодишно прекъсване в надпреварата. Сега страната ни участва под формата на частно – публично партньорство с фирма спонсор.

Песента пък ще бъде дело на британски екип работил с куп световни знаменитости.

След като стигнахме почти до победата благодарение на Кристиан Костов, на плещите на Виктория пада тежестта на надеждите на родните меломани за победа и домакинство на България.

 

LifeOnline.bg - вече и в Instagram, последвайте ни. 

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК

 

 Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Къде ще почивате това лято?

 

Покажи резултати