Меню

Избрани новини

Фен зона

Режисьорът на „Планетата на маймуните“ ще снима новият Батман

Първоначално се смяташе, че поста ще бъде поверен на Бен Афлек, който ще играе главна роля във филма

Сценаристът Мат Рийвс е одобрен за позицията на режисьор на новия филм за Батман, пише Hollywood Reporter, позовавайки се на студиото Warner Bros.

"Дълбоките корени на Мат в жанровото кино и неговата еволюция в постановчик, способен да създаде цели светове, го прави идеален режисьор, който да преведе Черният рицар чрез новото му приключение." казват от филмовата компания.

Самият Рийвс споделя, че от детството си е обичал историята за Батман. "Изключително съм горд и щастлив, че ще работя с Warner Bros., за да пресъздам на голям екран епичният и емоционален поглед към новия рицар в маска", каза той.

Информация, че Рийвс може да режисира лентата за супер героя, се появи през първата половина на февруари. По-късно, обаче, източници съобщиха, че режисьорът е прекъснал преговорите. Причината не бе обявена.

кадър от

Първоначално се предполагаше, че Бен Афлек , който също ще играе главна роля, ще режисира филма. Въпреки това, в края на януари, той каза, че няма да заеме позицията, поради сложността да съчетае задълженията на актьор и режисьор. "За тази роля изисква концентрация, усилия, и по-добра актьорска игра, което мога да направя" - каза Афлек.

Дата на издаване и заглавието на новия филм за Батман все още не са известни.

Мат Рийвс снима филми като "Зората на планетата на маймуните", "Чудовищно", "Пусни ме да вляза", както и телевизионните сериали "Убеждаване" и "Светия пазител".Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Коя певица бихте избрали да пее на сватбата ви?

Все по-модерно става известни имена от шоубизнеса да пеят на сватбени тържества

 

Покажи резултати