Меню

Избрани новини

Афиш

Обявиха името на осмата серия от „Междузвездни войни“

Премиерата на Епизод осем е насрочена за 15 декември

Създателите на фантастичната сага обявиха, че осмият епизод на галактическата сага "Междузвездни войни" ще излезе със заглавието "Последният джедай". Лентата, за която не се знае почти нищо, е под режисурата на Райън Джонсън и трябва да излезе на екран на 15 декември.

"Ние разчитаме на най-големите фенове в тази галактика и във всяка друга. За да им благодарим, искаме именно те да научат първи заглавието на следващия епизод на сагата на Скайуокър - Междузвездни войни: Последният джедай", съобщиха от Дисни.

В хронологичен ред, този епизод следва лентата, излязла през 2015 година - "Силата се пробужда". Естествено се налага въпросът кой ли ще е този последен джедай?

Спекулациите започнаха веднага като сред предположенията са Люк Скайуокър или Рей.

Във филмът участват Джон Бойега, Дейзи Ридли, Оскар Айзък, Адам Драйвър и Кари Фишър, която почина през декември миналата година.

Седмия епизод на сагата "Междузвездни войни: Силата се пробужда" събра в световен мащаб 1,73 милиарда долара, заемайки трето място в историята на киното, след "Аватар" (2,79 млрд.) и " Титаник“ (2.19 млрд.).Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза