Меню

Избрани новини

Риалити

Ревльото Миро: Майната им на парите - на 40 години съм, а едва не умрях след инсулт!

„Жив съм по чудо. Живея втори живот и това изобщо не е пресилено."

 

Победителят във втория сезон на шоуто „Биг Брадър” - Мирослав Георгиев, който както първо LifeOnline.bg съобщи, се размина на косъм със смъртта, занапред ще щади здравето си.

Риалити героят, който стана известен с любовта си към невярната Елена, заради оято ронеше крокодилски сълзи в Къщата получи инсулт в пика на пандемията от коронавирус, но за щастие  прескочи трапа, както вече ви разказахме.

 

Миро си призна, че до това състояние е стигнал от стрес и сега много внимава да не се претоварва.

Встрани от прожекторите, заедно с настоящата си половинка Екатерина Дюлгерова, той върти заведение за хранене в столичния квартал „Красна поляна”. Покрай пандемията обаче бистрото им затвори врати и финансовото състояние на семейството с две деца се влошило.

 

 

Заради стреса и притесненията дали ще успее да закрепи бизнеса си, здравето на Георгиев пострадало и внезапно получил остър пристъп. Той е едва на 40 години, но инсултът не подбира възраст и така шампионът от „Биг Брадър” се озовал в болница.

Първоначалните симптоми били замайване, загуба на равновесие и остро главоболие. Когато усетила, че нещо сериозно се случва, жена му Катя веднага извикала спешна помощ.

 

Навременната намеса на специалистите спасила Миро от по-тежки последствия и след месец престой в болница той се завърнал у дома. Лекарите му казали, че дори час забавяне е можело да се окаже фатално.„Жив съм по чудо. Живея втори живот и това изобщо не е пресилено. Зарекъл съм се занапред да не се нервирам за глупости и да ценя всеки миг с близките си хора. Майната им на парите, на бизнеса – важното е да сме здрави”, споделя Миро.Сега риалити героят много внимава да не се претоварва и се старае да щади психиката си. Заведението му отново е отворило врати и лека-полека бизнесът му се връщал в релси. Той обаче си е забранил да се напряга и да си дава зор. 

 

Близки до семейството издават, че половинката на Миро е плътно до него по време на възстановяването му. Бившата манекенка Екатерина винаги е била негова опора, макар че през годините са се сблъсквали и с доста трудности, предимно от финансов характер. Двойката се радва на 3-годишния си син Давид, а от предишна връзка Дюлгерова има още едно дете – 15-годшиния Денис, което семейството отглежда заедно.Миро и Катя се запознават още в годините на бума на „Биг Брадър”,  но тогава не са близки. Започват да се харесват чак след като се случва да работят заедно. Красавицата е тази, която е по-предубедена в отношенията им, а на бившия спортист му се налага да се бори за вниманието й. Печели я окончателно благодарение на синът й Денис, с когото си пасват от самото начало.

Любвеобилния мъж ясно показва, че ще се грижи за малкия като за свое дете и до днес продължава да се разбира много добре с тийнейджъра.Екатерина и Миро са заедно от 7 години, но още не са сключили брак. Не държат да вдигат сватба на всяка цена, но не изключват възможността някой ден да се случи. Той вече има един провален брак зад гърба си и се е поучил от лошия си опит.

 

За Мирослав Георгиев научи цяла България от втория сезон на шоуто „Биг Брадър” (2005 г.), в който участва с бившата си съпруга Елена. Тогава тя го направи рогоносец публично с фризьора Мъро, а мъжът й стана за смях пред очите на съквартранти и зрители. 

 

Последваха много странни сцени, увещания във вечна любов, молби да се върне при него, целувки и милувки, ала и реки от сълзи, пролети от Миро. Така той си спечели прозвището Ревльото, но и си тръгна с голямата награда от 200 000 лева.

 

Елена пък дълго време търпеше обидни коментари по свой адрес заради предателството и увлечението си по бохема фризьор.
С днешна дата всички участници от любовния триъгълник имат деца. Миро се радва на сина си Давид, Елена се сдоби с дъщеря през 2015 г., а Мариян Захариев – Мъро направи бебе на певицата Миленита, обобщава „Уикенд“.

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Instagram, последвайте ни. 

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Рачков или Геро е по-добър за водещ на "Маскираният певец"?

Неочаквана смяна в редиците на водещите в шоуто

 

Покажи резултати