Меню

Избрани новини

Музика

Приключиха номинациите за годишните музикални награди на БГ радио 2019

Номинираните стават ясни тази вечер

На церемония в столичен клуб тази вечер ще бъдат обявени номинациите в 9 категории за 17-тите Годишни музикални награди на БГ радио.

На 16-ти април, вторник, в полунощ изтече срокът, в който слушателите можеха да  подкрепят своите любими песни и изпълнители в първия етап от гласуването.

Кои са петте заглавия на песни и изпълнители, които са получили най-много гласове във всяка от деветте категории ще бъдат обявени тази вечер, 17-и април, а слушателите ще могат да ги научат от ефира на БГ Радио, както и официалните профили на медиата във Фейсбук и Инстаграм профила на БГ Радио - bgradio_official.

Номинираните бяха определени от над 18 хиляди вота на слушатели на БГ Радио.

Вторият етап от гласуването, в който слушателите ще определят и победителите, стартира в 0 ч. на 18 април.

Днес в 17 часа започна етапът, в който слушателите избират по пет любимци, които според тях, трябва да получат номинации в следните девет категории: БГ Дебют, БГ Песен, БГ Текст, БГ Изпълнител, БГ Изпълнителка, БГ Група, БГ Дует/Вокална група, БГ Албум и БГ Видеоклип за изминалата 2018-та година.

В специалната секция на БГ Радио в продължение на един месец слушателите имаха възможността да гласуват за всичките девет категории и да изберат по общо пет фаворита от всяка една.

За поредна година тази задача е изцяло в ръцете на публиката, чиито гласове ще определят кои изпълнители ще се състезават за наградите в тазгодишната церемония, която традиционно ще се проведе през месец юни.

 LifeOnline.bg - вече и в Instagram, последвайте ни. 

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Кое от актуалните риалити предавания следите с интерес?

 

Покажи резултати