Меню

Избрани новини

Звездите

Първи кадри с бебоците на Бионсе (снимка)

Бионсе
Снимка: Инстаграм

Певицата показа малките си и потвърди имената им

Всички фенове на Бионсе могат да си отдъхнат. Звездата най-после показа близнаците си в профила си в социалната мрежа Instagram. Освен това певицата потвърди имената на момиченцето и момченцето със следния статус: "Сър Картър и Руми днес стават на един месец".

Повечето медии отбелязват факта, че на снимката липсва бащата на мъниците - рапарът Джей-Зи. Прави впечатление и че снимката е в стила на фотоса, с който Бионсе обяви бременността си, която старателно бе крила в продължение на месеци. Определено флоралната тема е любимият й акцент. През януари фотосът се превърна в рекордьор, като стана най-харесваната снимка в Instagram за всички времена. Тя събра над 11 милиона сърчица

 

Sir Carter and Rumi 1 month today. ????????❤️????????????????????????????????????????

Публикация, споделена от Beyoncé (@beyonce) на%месец %-ден %година в %-часа:%минути%сутрин/вечер ST


Двамата родители вече са запазили имената на своите дечица като търговски марки, за да избегнат спекулации с тях. Необичайното е, че името на момченцето "Сър" обикновено се използва като титла, а не като първо име. Руми пък е японско име за момиченце и фамилията на персийския поет и мистик Мевляна Джалал ад-Дин Мухаммад Руми.

БионсеКоментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза