Меню

Избрани новини

Клюкарник

Прокоба преследва Ивайла Бакалова - смърт и проблеми със закона застигат всичките олигарси в колекцията й

Последният богаташ на миската е клиент на прокуратурата по сериозни обвинения

 

Красотата невинаги е дар от Бог, а много често е и проклятие. В това със сигурност вече се е убедила една от най-успешните носителки на титлата "Мис България" - Ивайла Бакалова.

 

39-годишната варненка може да има всеки мъж, но изборът й винаги е грешен. Ивайла няма никакъв късмет със силния пол, като всичките й и тайни, и явни връзки с богати мъже носят след себе си само неприятности - къде само от емоционално естество, къде проблеми със закона.

 

 

Преди седмица красавицата си имаше работа с гранична полиция, след като настоящият й любовник Веселин Денков, известен повече с прозвищата Веско Брадата и Веско Воденицата, бе задържан на граничния контролно-пропускателен пункт "Калотина".

 

По свидетелски показания заедно с укриващия се в Дубай с 19 обвинения хазартен бос Васил Божков, мъжът на Бакалова активно се е включил във финансирането на протестите в София. 

 

След задържането на Брадата, който скоро едва ли ще се измъкне от ареста, тъй като освен за съзаклятническа дейност с Васил Божков, е разследван и във връзка с убийството на бизнесдамата Станка Марангозова през есента на 2019 г., варненската красавица записа пореден любовен провал.

 

С него е от 4 години, а запознати го описват като странен и особен с ужасен характер, може би и затова връзката им бе на приливи и отливи, като Ивайла стоически прощаваше всичките му изневери и се връщаше при него.

 

 

За най-тежък период в живота си Ивайла е описвала сама раздялата си с крупния бизнесмен Румен Гайтански – Вълка, бащата на единствената й дъщеря. Скоро след раждането, бившият собственик на „чистотата“ в София изостави Бакалова, а само преди няколко седмици и този олигарх на миската попадна под ударите на прокуратурата след като стана ясно, че неговата фирма строи незаконно в района на ловно стопанство „Искър“ край Пасарел.

 

Най-крупният олигарх в колекцията на „Мис България 2001“ обаче си остава основателят на „Мулти груп“ Илия Павлов.  

 

Случайно или не, след тайната й връзка с него всичките й любови завършват фатално.

Според градската легенда, когато Ивайла се запознала с бащата на детето си, тя все още имала връзка с бившия борец, като двамата мъже трудно я разделили, но Илия отстъпил, защото нямал намерение да се развежда със съпругата си Дарина.

 

Така двамата конкуренти по мъжки решили, че любимата му има право на собствено щастие, обобщава ПИК.

 

 

 

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Instagram, последвайте ни. 

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза