Меню

Избрани новини

Фен зона

Премиера! Ани Хоанг с революционен клип от бъдещето! (видео)

Люси Иларионов вкара новаторската технология в поп фолка

 

Поп фолка отново е жанра, който вкарва най-новите технологии в своя полза, а доказателството идва с видеото към чисто новата песен на Ани Хоанг „Мама е дала“, научи репортер на LifeOnline.bg.

 

Режисьорът Люси Иларионов дава ясен пример на бъдещите си клиенти как ще трябва да изглеждат занапред клиповете им, като е направил показно във видеото на своята любима Ани Хоанг.

 

Реалистичната картина на тайнствени хилядолетни храмове и напред в бъдещето с футуристични декори от бъдещето са заснети в „Ten Dots“ - първото студио на балканите, за визуализиране на Кино и Видео продукции, което използва LED екран, на който се излъчва контролирана виртуална среда.

 

 

Новата технология запраща архаичните Син и Зелен екран в миналото, давайки абсолютно реалистична перспектива и коректно осветление, което ясно се вижда от видеото към „Мама е дала“.

 

Освен това видеото е отнело само за ден защото иновацията, първа по рода си у нас, съкращава и времето за филмирането на продукцията като дава възможност заснемането на различни сцени в рамките на един ден, без необходимост от смяна на локацията и спестява от разходите за логистика и пост-продукция.

 

Новаторското виждане и погледа в бъдещето на визуалните изкуства на Ани и Люси, дават ясен сигнал, че изпълнителите не са загубили амбиция въпреки несгодите и тежките последствия върху икономиката и живота ни от коронакризата.

 

 

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.

 Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Кое от актуалните риалити предавания следите с интерес?

 

Покажи резултати