Меню

Избрани новини

Риалити

Поредни отпаднали: Дарина и Денис от Мадан напуснаха “Един за друг”

Позитивният вот беше решен от юристите Йордан и Елизабет

 

Душата на компанията във Вилата на Любовта - Дарина и Денис от Мадан, напуснаха “Един за друг”.

Те имаха нужда от задължителна победа в изпитанието за двойки, но една грешна стъпка ги лиши от спасението, пращайки ги на елиминация срещу семейството на Йоана и Румен. Позитивният вот беше решен от юристите Йордан и Елизабет, които завършиха втори във временното класиране тази седмица.

Предизвикателството за двойки изискваше бързина, точност и отлична комуникация между партньорите. Дамите бяха въоръжени с дрелка в ръка, а кавалерите влязоха в ролята на навигатори. Задачата пред жените беше да спукат осем балона в специфична последователност с помощта на напътствията на техните партньори. Всяка грешна стъпка обаче носеше на прегрешилите две допълнителни минути към тяхното финално време.

АНКЕТА: Кое от актуалните риалити предавания следите с интерес?

Най-сполучливо с изпитанието се справиха органите на реда в любовното имение Маргарита и Кристиян, които получиха и възможност да извадят 1000 лева от крайния седмичен бюджет на двойка по техен избор. Нуждаещите се от задължителна победа Денис и Дарина от Мадан завършиха с най-добър финален резултат в предизвикателството, но допуснаха една грешка, която ги изпрати на телевизора заедно с противоречивите Йоана и Румен, които завършиха последни. Вотът за спасението беше изравнен преди решаващ глас да дадат младите юристи Елизабет и Йордан, чието решение изпрати Денис и Дарина по пътя към дома.

 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУККоментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Кое от актуалните риалити предавания следите с интерес?

 

Покажи резултати