Меню

Избрани новини

Риалити

Ясни са победителите в "Един за друг"

Една от двойките изпъкна пред останалите


Перничаните Михаела и Венцислав ще спечелят петия сезон на романтично екшън предаване „Един за друг“.

Двамата се запознават на новогодишно парти. Живели са заедно в САЩ, но решават да се завърнат в родния си град, където създават семейство.

Михаела е на 29, а Венци на 33. Те са двойка в живота от 7 години, а от две са родители на малката Вая. Срещат се за първи път в ресторант в родния си град.

„Беше любов от пръв поглед“, разказват влюбените перничани и започват своята връзка. „Помислих си, че е много красива“, Спомня си Венци.

„Тоя ще е моя“, припомня мислите си Михаела. Работят като модератори на съдържание в една от най-популярните социални мрежи в света.

Неразделни са, тъй като работят от вкъщи. „Не можем един без друг“, казват в един глас двамата. Макар и да е така, те не крият, че имат спорове помежду си. „Търсим се постоянно, но и постоянно се караме, защото сме нон стоп заедно“, допълва двойката.

АНКЕТА: Кое от актуалните риалити предавания следите с интерес?

Михаела е счетоводител по образование, а Венцислав е учител по физкултура и спорт, пише „Галерия“.Преди време заминават за САЩ където предлагат работа на Михаела.

„Оттам имаме спомени за цял живот, но решихме да се върнем в България, за да отгледаме детето си тук, споделя двойката.

За Венци Михаела казва, че е прекрасен баща и съпруг. „Момичета, ако имате такива мъже да себе си – пазете ги“, категорична е тя. За него пък тя е най-красивата жена на света и най-невероятната съпруга. Не крие, че я ревнува, макар и тя да не му дава повод за това.

Михаела и Венци завоюваха втория седмичен имунитет, преминавайки трасето без нито една грешка. Те победиха и първите елиминирани от петия сезон на предаването „Един за друг“ Кристина и Емилиян.

 

Михаела и Венцислав

 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК

 Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Кое от актуалните риалити предавания следите с интерес?

 

Покажи резултати