Меню

Избрани новини

Риалити

Победител в „Маскираният певец“ е Баба Яга!

Християна Лоизу и Невена Цонева бяха жените на финала

 

На финала на "Маскираният певец" останаха Хищницата, която се класира трета, Буката и Баба Яга.

 

Хищницата свали маската, а под нея се оказа Християна Лоизу, предположение, което Алекс Раева направи в началото, но после се отметна. Тя е кипърска певица и победител в 4-ти сезон на X Factor България. Второто място остана за Булката. Под розовата каска три месеца се криеше певица с голям глас, панела единодушно предположи, че това е Невена Цонева и това се оказа точно така. Тя сподели, че й се е случило нещо много неприятно по време на шоуто, но не ожела да изпада в мрачни подробности.

 

 

 

Маги Халваджиян се качи на сцената за да благодари на Слави Трифонов за това, че се е съгласил Невена да участва, и за да подчертае, че този, който твърди, че у нас няма шоубизнес не е прав.

 

Това, което Невена премълча беше, че в един от съботните лайфове Цонева е пяла няколко часа след като е погребала своя баща. Продуцентът отбеляза, че именно такива хора като нея правят българският шоубизнес жив.

 

Победител в предаването стана Баба Яга. Най-любимият образ в шоуто, който три месеца забавлява всички зрители, се оказа добре изигран от Борислав Захариев Боби Турбото!

Последните предположения на панела бяха, че това е Александър Сано. Макар че в началото заподозряха именно, че това може да е именно Борислав.

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.

 Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Къде ще посрещнете Нова Година?

 

Покажи резултати