Меню

Избрани новини

Клюкарник

Отмениха участие на Криско заради слаб интерес!

Габровеца обвини кръчмаря в некоректно отношение

 

Собственик на заведение отмени клубна изява на Кристиан Талев, по-известен като Криско, заради липса на интерес от неговата фен маса.

 

За случилото се ожали самият габровец в личния си профил във Фейсбук. Според певеца, собственика на бар в Студентски град имал некоректно отношение към музиканта.

Криско съобщава името на въпросния господин - Марио Дуков.

 

“Участието тази вечер отпада поради некоректното отношение от собственика Марио Дуков. Разбрах, че това е негова редовна практика, така че съветвам изпълнителите, които получат покана за този клуб, да не поемат ангажименти, преди да са сигурни, че ще бъдат спазени уговорените условия“, написа изпълнителят, след което добави линк към профила на собственика, за да могат да видят всички кой е.

 

“Защо некоректно отношение от страна на собственика? Просто няма резервации за неговото участие. Нито една. Когато каним един изпълнител, очакваме, че той има аудитория, само че при него случаят не е такъв“, категорични са от клуба, пише "Телеграф".

 

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.

 Етикети Криско, скандал

Коментари (3)

Karolina Херера Това момче е долнопробен наркоман няма да забравя когато бях сервитьорка в бургас, дойде... не стига , че нямаше хора ами се е и държеше ужасно. Дойдоха майки с деца, да се снимат с него и оборотът от бара беше смешен от сокове и коли. Откачи и си тръгна, после звъня на собственика да си иска хонорара .
13.06.2022 10:37 / Отговор
Baba dora Narkoman!
13.06.2022 17:39 / Отговор
Realist Каквато му музикат такава ми и публиката - хич я няма .
15.06.2022 08:05 / Отговор

Добави коментар


Попитай Елза