Меню

Избрани новини

Риалити

Обзорски гларус печели този сезон на Hell’s Kitchen! (видео)

Снимките на шоуто вече приключиха, оставащите епизоди се броят на пръсти

 

Културягата Станислав Иванов е победителят в актуалният сезон на кулинарното шоу „Хелс Китчън“, научи репортер на LifeOnline.bg от свой достоверен източник.

 

Нашият човек разказа, че снимките на предаването вече са приключили, а след като прожекторите в кухнята загаснали за цяла година, всички участници се събрали да полеят края на сезона и победата на Станислав в известен столичен пиано бар.

 

Там те празнували шумно и поздравявали победителя с песни и тостове.

 

Източникът ни повдигна и завесата за миналото на секси сладкаря. В тийнейджърските си години, произхождащият от ямболските села левент прекарвал летата на морето в Обзор, където родителите му имали скромно заведение.

 

 

 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Stanislav Ivanov Hell’s Kitchen (@ophopcook)

 

АНКЕТА: Кой от риалити форматите в момента следите с интерес?

 

Станчо трябвало да помага, но предпочитал да лентяйства, а любими му били плажните свалки с чуждоземки. Интересно било, че гларусът не налитал на млади и засукани момичета на неговата възраст, а си подбирал по-възрастни рускини и полякини, имало дори такива на почивка с децата си.

 

Той не отказвал покани за почерпки от разгонените тьотки, някои от които се връщали на следващия сезон със щедри подаръци за жребеца.

 

Славата на породистия младеж, че не отказва ласки срещу армагани, се носела из крайбрежното градче, където местни разпоретини също започнали да се увъртат около него в края на сезона, когато туристките отлитали към студените си домове.

 

 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Stanislav Ivanov Hell’s Kitchen (@ophopcook)

 

По стечение на обстоятелствата, морската идилия на гларуса приключила без време и той се ориентирал към столицата, където както е известно възможностите са много по-големи.

 

Според разказвача на тази история, мускулести авери от залата, които също си докарвали допълнителни приходи чрез забавляване на застаряващи дами, бързо лансирали свежото попълнение и така от морски гларус Мистър Обзор се превърнал в столично жиголо.

 

Колегите по мускули от фитнеса обаче му обяснили, че лелките могат да бъдат проблемни защото повечето си имат влиятелни мъже, а и е по-доходоносно да забавлява състоятелни господа.

 

Дали Станислав се е поддал на изкушението да припечелва по този начин остава загадка, но се знае, че е доста популярен в гей средите в София и Пловдив.

 

Продължавайте да четете LifeOnline.bg, защото на нашите страници скоро ще съобщим и името на победителя от звездния отбор на Hell’s Kitchen 5.

 

 

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК

 Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Къде ще посрещнете Нова Година?

 

Покажи резултати