Меню

Избрани новини

Риалити

Обраха Венелин Петков: „Разбиха къщата ми, изтръгнаха и кабелите от стените“ (снимки)

Домът му в Бистрица бил ошушкан

 

Екс директорът на бТВ новините Венелин Петков е станал жертва на нагли апаши.

 

За случая той разказа в личния си блог в интернет, a oт думите му става ясно, че къщата му е била най-безобразно обрана от крадци. Те не просто задигнали каквото им видели очите, но посегнали дори на кабелите.

 

След взлома имотът бил оставен в покъртително състояние.


„Разбиха къщата и ми изтръгнаха почти всички кабели от стените. Разбрах, че ги горели и предавали медта за старо желязо“, жалва се журналистът, който от няколко месеца живее съвсем сам в своя палат в Бистрица.

Запознати издават, че журналистът построил огромната къща още докато вземал тлъста заплата в телевизията. Допреди това той живеел в тясна квартира в стара кооперация на столичната ул. „Иван Асен“.

 

Съседи на Венелин коментират, че къщата му била на два етажа и от нея миришело на лукс. Той обаче бранел личното си пространство всячески и дори най-любопитните комшии не можели да хвърлят поглед върху цялостния облик на постройката.

 

 

Докато двамата с Николета Маданска бяха влюбени и щастливи, тя редовно споделяше кадри от домашния им уют в социалните мрежи въпреки нежеланието на Венелин да го прави. От тях бе видно, че дворът на имота в Бистрица е голям, облицован със скъп камък, със зелена морава, красиви храстчета, лятна шатра и саксии с цветя зад двуметров дувар.

 

В момента обаче журналистът живеел там сам като кукувица, а бившата му не припарвала до някогашното любовно гнездо. Наскоро тя сподели, че е на море с двамата им малки синове в чужбина, а Венелин по същото време е почивал като ерген и е карал сърф в съседна Гърция. Очевидно връщане назад в отношенията им няма, но причината за скандалната раздяла на една от най-известните тв двойки така и не стана ясна.

 

Вероятно Маданска скоро ще се върне отново в нюзрума на Би Ти Ви като водещ на спортната емисия, тъй като майчинството ѝ изтича. След уволнението на Петков тя не прекрати договора си с медията. Бившият ѝ любим пък е преподавател на малки деца в елитно частно училище в София, а наесен ще води лекции и в УНСС.

Венелин ще преподава на бъдещите магистри в специалност „Мултимедийна журналистика“ към катедра „Медии и обществени комуникации“ в столичния ВУЗ като хоноруван преподавател.

 

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК

 Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза