Меню

Избрани новини

Клюкарник

Неприятности в Дубай! Взели Анита на Рачков за труженичка на повикване?

Предизвикателния тоалет на Анита изумил местните

 

Облеклото на приятелката на Митко Рачков Анита Димитрова може да подаде грешни сигнали за истинското ѝ занимание, коментират потребители в мрежата.Потвърждение за това идва и от срамната ситуация, която сполетяла двойката по време на последната им разходка до Дубай.

 

Оскъдното дори за нашите ширини облекло с животински принт на силиконката накарало мъжете в арабската страна да си мислят, че нашенката е лека жена и се продава за пари.Младото гадже на Митачето без срам се появила облечена в символична рокля, платът за която може да стигне само за бебешки ританки.

 

Тоалетите на Анита подават грешни сигнали в арабските емирства

Минималистичното подобие на тоалет е типично за представителките на най-древната професия, каквито в емирството има в изобилие още повече, че труженичките са основно от източния блок, Русия, Украйна, Румъния и България.

 

49 годишния зевзек от „Като две капки вода“ много се ядосал на коментарите и предположенията по адрес на младото му гадже, и на висок глас казал, че това е годеницата му, а не платена държанка, пише HotArena.net.

АНКЕТА: Кой е вашият фаворит за победа в "Капките"

 

 

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.

 Коментари (4)

Смях Познали са!
10.05.2022 14:29 / Отговор
Де бре! С тази визия за каква друга да я вземат?!
11.05.2022 15:16 / Отговор
Иииии С Рачков е за пари.
14.05.2022 03:43 / Отговор
alconge An uncontrolled trial reported that Daflon produced symptom relief in two thirds of pregnant women with hemorrhoids lasix mechanism of action It has an aromatic, pungent odor and a slightly bitter, caustic taste
13.03.2023 22:35 / Отговор

Добави коментар


Попитай Елза

Кое от актуалните риалити предавания следите с интерес?

 

Покажи резултати