Меню

Избрани новини

Риалити

Назрява бунт в NOVA срещу Зейнеб

Колегите й недоволствали от поведението и работния график на бургазлийката

Истински бунт назрява в NOVA срещу Зейнеб Маджурова. Веселата блондинка от Бургас взима тлъста заплата, а работи най-много 2 месеца в годината и то на разпокъсан график, изчислили нейни колеги. Това сериозно дразни екипа на предаването „На кафе”, където Зизу все още се изявява, а напрежението е на път да се превърне в бомба със закъснител.

Животът в „На кафе” наистина е хубав, както гласи слоганът на шоуто, но само за определени хора и най-вече за вечно усмихнатата Зейнеб. Чаровницата, която от доста време е като залепена за водещата Гала, успяла да си издейства такива условия на труд, че да се явява в студиото, когато иска, а да взима заплата, за която повече ѝ зрителки могат само да мечтаят.

Говори се, че всеки месец блондинката се подписвала срещу 2-3 бона – колкото повечето „панелисти” в предаването. Само че, за разлика от тях, тя не е заета всеки ден.

Зейнебчето си е построила комунизма! Работи, колкото иска, а парите ѝ са, колкото ѝ трябват”, дразнят се колеги на чаровницата цитирани от “Secret.bg”.

Както е известно, тя не може да се оплаче от липса на финансови средства дори и без телевизионната си заплата. От години тя има връзка с младия милионер Стоян Балевски, който покрива всичките ѝ нужди. Нейната заплата й служи за джобни, ако мъжът ѝ не е на разположение в момента.

Именно това най-много дразнело екипа на шоуто. „Защо просто не напусне, за да се даде шанс за работа на някой, който наистина ще работи?”, питат се хората в „На кафе”, пише седмичник.

Тези дни Зейнеб се похвали, че е открила летния отпускарски сезон и всеки свой ден започва с плуване. През това време всички от екипа на „На кафе” все още се потят в ефир. Миналото лято пък за бургазлийката продължи чак до ноември – едва тогава тя се върна в студиото след почивка, продължила с месеци. И не след дълго през февруари отпраши за Тайланд, както LifeOnline.bg вече ви разказа.

Понеже ходи на работа от дъжд на вятър, екипът се принуди да ѝ намери заместници в качеството на звездни репортери – Маги Сидерова и Деси Цонева.

В „На кафе” сравняват положението на блондинката с това на Джуджи, която изкара няколко години като ко-водеща на Гала. „Тя също се къпе в пари, но въпреки това работеше с желание, а Зейнеб я мързи”, ядосва се екипът. Говори се, че хората на Гала са на ръба на нервна криза заради Зейнеб, която работи има-няма 2 месеца годишно, а е с привилегии. Те обмисляли следващия тв сезон да вдигнат бунт, ако тази несправедливост не бъде коригирана.

 

LifeOnline.bg - вече и в Instagram, последвайте ни. 

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза