Меню

Избрани новини

Риалити

Нана обмисляла покана от Вип Брадър, когато рака се върнал отново

Ще мина през рака с желанието да съм красива

Водещата на „Съдебен спор” Нана обмисляла покана да влезе във ВИП Брадър през есента, разказа тя пред Ани Цолова от сутрешния блок на Нова телевизия. Тя сериозно обсъждала идеята със съпруга си, когато в края на май заминала за редовните си профилактични прегледи в израелска болница.

Там, на 29 май, научила, че отново трябва да води битка с рака. След като й направили скенер, Нана и семейството й поели към плажа, когато от болницата й позвънили и я накарали да се върне спешно. „Разбрах веднага, че се е върнал, щом ми казаха, че трябва да направя две биопсии”, каза Гладуиш.

От 12 юли тя започна химиотерапия, а хиляди й пожелаха успех в лечението. След нея тя отслабнала цели три килограма и се почувствала много зле. Ракът се бори с интелект, категорична е водещата, която подстрига много късо косите си в присъствието на сина си, което е напълно наясно със състоянието й.

Лекарите били категорични, че злокачественото образование при нея е наследствено, понеже и баща й си отишъл от рак след само месец и половина с битка с болестта. „Готова съм на всичко, за да се справя с рака на гърдата за втори път. Не съм самонадеян човек, за да кажа, че ще успея, но си позволявам да вярвам”, каза през сълзи телевизионерката.

„Ако първия път не бях сигурна дали ще живея и няколко месеца, сега вече съм наясно, че животът продължава и с диагнозата. Има лечение и за мен сега е много важно да мина този път през рака с желанието да съм красива. Да направя всичко, за да се чувствам добре и хората да видят как може да се живее с рак и човек да се радва на живота”, сподели Нана.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Рачков или Геро е по-добър за водещ на "Маскираният певец"?

Неочаквана смяна в редиците на водещите в шоуто

 

Покажи резултати