Меню

Избрани новини

Риалити

Мъката свърши! Край с Рачков след Коледа - определят шоуто му като „най-отблъскващата халтура“

Съкрушително ниски рейтингови резултати показва „Всичко е възможно“

 

В NOVA дълго мислеха, че „с Рачков всичко е възможно”, включително да пуснат негледаемо предаване в праймтайма и с него да убият конкуренцията само защото водещ е любимият комик на българите.

 

Оказва се обаче, че са сгрешили. Новото шоу „С Рачков всичко е възможно” се оказа пълен провал. Животът му ще бъде кратък, а през пролетния тв сезон то най-вероятно вече няма да се снима.

 

Творци и продуценти в NOVA поне от месец си блъскат главите в търсене на ново предаване, с което да заменят „С Рачков всичко е възможно”.

 

Шоуто, което тръгна през септември, след време вероятно ще бъде давано като пример за най-отблъскващата халтура, която някога се е появявала в родния ефир.

 

Вярно, че „Дъ шоуто” на Любо Нейков, което bTV излъчи преди няколко месеца, а после тихомълком потъна в небитието, беше достатъчно бездарно, за да може да се конкурира с предаването на талантливия Митко.

 

Но в него поне имаше някакви опити за творчески търсения, докато в NOVA всичко е по лиценз. Не е ясно колко е платено за правата над френския формат, но е сигурно, че парите са отишли на вятъра.

 

 

Читателите на LifeOnline.bg също са на мнение, че предаването не става за гледане и му отреждат последно място в АНКЕТАТА на актуалните шоупрограми в прайм тама на двете най-популярни телевизии.

 

АНКЕТА: Кое от актуалните риалити предавания следите?

 

Ето малка част от коментарите, които се появяват в различни интернет форуми във връзка с шоуто:

 

„Погледах, погледах, пък смених канала.”; „Пълна досада. Гледам ги, заливат се от смях, а аз гледам с безизразна физиономия.”; „И на мен не ми хареса. Едни и същи муцуни ни навират.”; „Ма, Божке, ми, че то по-зле от предното му шоО, а мислех, че не може да се надгради в тая посока. Грешка! Можело!”.

 

Любопитно е, че на фона на тези коментари в независими форуми, коментарите на официалната фейсбук страница на шоуто като цяло са позитивни.

 

За сметка на това обаче са прекалено малко като за предаване на NOVA. На страниците на други програми на телевизията се вихрят разпалени дискусии със стотици мнения на зрители, а при Митачето са максимум 5-6 на публикация.

 

Това ни навежда на мисълта, че или някой трие негативните изказвания, или интересът към хумористичното предаване е толкова малък, че хората дори не си правят труда да го хейтят в интернет.

 

Догодина през пролетта bTV ще излъчва „Мастършеф” и „Ергенът”, очаква се и новият сезон на „Сървайвър”.

 

При такава конкуренция се очертава фатално потъване на рейтинга на Рачков, ако остане в предаването, което в момента води.

 

От NOVA едва ли ще се лишат от услугите на своята най-голяма звезда, но смятат да му търсят друга работа. Дали ще измислят ново предаване, в което да го внедрят, или ще върнат на екран предишното му „Забранено шоу”, засега не е решено.

 

Но, ако актуалният му проект преживее и след Нова година, това ще бъде равносилно на самоубийство на съботния ефир на телевизията.

 

 

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУККоментари (1)

Авер Рачко Пръдлето, не е интересен вече! Това негово свръхекспониране му изигра лоша шега.
01.11.2022 15:57 / Отговор

Добави коментар


Попитай Елза

Кое от актуалните риалити предавания следите с интерес?

 

Покажи резултати