Меню

Избрани новини

Клюкарник

Мис България ’22 не издържа на хейта: Викат ми Баба Яга и Крокозъбел…

Нова реколта шуменски миски завзе модните сцени

 

“Хората изляха срещу мен всичкия хейт на света. Наричат ме по всякакъв начин. Използват всякакви епитети, обидих се на част от тях, например Баба Яга, Крокозъбел, няма как да ти повлияят позитивно на самочувствието. Пишат, че съм глупава, че не съм интелигентна, но никой не се опитва да се постави на мое място“, оплака се Мис България Александра Кръстева след като се окичи с короната на най-красива българка, а публичното недоволство я заля.

 

@pribaiago #мисбългария #завас #missbulgaria #foryou #fyp ♬ original sound - pribaiago

 

“Много хора се подиграваха и ме обиждаха, че не мога да вържа две изречения, защото на последния тур на „Мис България“ имаше въпроси, беше нещо за благотворителност, свързана с животните. От вълнение дори не чух въпроса, беше ужасно и аз се чудех как да излезна от ситуация, просто светлините, сцената, погледите на хората ме препарираха”, описва провала си миската.

 

 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Sabin Asenov (@sabin_sabinski)

 

Тя, както нейната подгласничка Никол Иванова и миналогодишната победителка в конкурса Сара Младенова са от Шумен, където от скоро с организирането на местния конкурс се занимава Сабин Асенов.

 

 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Sabin Asenov (@sabin_sabinski)

 

Интересното е, че Александра беше представена за софиянка пред медиите, но всъщност и тя е от шуменската школа моделки, които се пръкнаха покрай менторството на очевидно доста влиятелният Сабин Асенов.

 

Врели и кипели в модния бранш не пропускат да отбележат осезателния подем след появата на Асенов на модната сцена в Шумен.

 

 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Sabin Asenov (@sabin_sabinski)

 

„Ангелите на Сабин“ гостуват в най-гледаните шоупрограми, макар че им е трудно все още да се изразяват и да дават интервюта, но очевидно популярността им е търсен ефект.

 

В социалките на Сабин може пък да се видят снимки с някои известни личности, но прави впечатление, че е в доста близки отношения с Тони Стораро и неговите синове Фики и Емрах.

 

Сабин Асенов в близки отношения с фамилията Стораро

 

По традиция, след победата, новоизбраната Мис България трябва да се заеме с подготовката си за достойно представяне на световен конкурс – в случая на Miss Planet в Грузия.

 

За съжаление, очевидно Алекс не може да събере кураж да се бори в чужбина, затова на нейно място ще отиде миналогодишната кралица Сара Младенова, която вече свали и предаде короната…

 

 

 

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУККоментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза