Меню

Избрани новини

Звездите

Катар не можаха да купят съвестта на Род Стюарт с 1 млн. долара! (видео)

Дуа Липа си навлече гнева на феновете с изказването си

 

Сър Родерик Стюарт отказа концерт в Катар за откриването на Световното първенство по футбол, въпреки че са му били предложени повече от 1 млн. долара.

 

77 годишният Стюарт каза пред "Мирър":

 

"Всъщност преди 15 месеца ми предложиха много пари - над 1 милион долара, за да участвам в концерт за откриването на футболното първенство. Отказах. Не е правилно да отида. И иранците също трябва да бъдат изхвърлени заради доставките на оръжие".

 

 

В откриването на предстоящия футболен турнир ще участват бившата звезда на Take That Роби Уилямс, както и Крейг Дейвид и Тини Темпа.

 

Поп сензацията Дуа Липа наскоро опроверга слуховете, че ще излезе на сцената на откриването на първенството, като се зарече никога да не посети страната, докато не бъдат гарантирани "всички човешки права".

 

Тя заяви:

 

"В момента има много спекулации, че ще участвам в церемонията по откриването на световното първенство по футбол в Катар. Няма да го направя и никога не съм участвала в преговори за такова изпълнение. Ще подкрепям Англия отдалеч и очаквам с нетърпение да посетя Катар, когато изпълни всички ангажименти за спазване на човешките права, които пое, когато спечели правото да бъде домакин на световното първенство".

 

 

Изказването на албанката предизвика ответна реакция.

„Албания не признава и не наказва престъпленията от омраза срещу гейове, но очевидно е добре да се изявяваш там. Но Катар е мястото, където теглиш чертата. Неудачник, лъжец, лицемер, грозник, мъжко лице, фалшив активист, това, Дуа Липа е за теб.“

 

 

 

 

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК

 Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза