Меню

Избрани новини

Клюкарник

Какво скара Геро с Рачков? Мести ли се комика в bTV след скандала?!

Изненадващо Герасим се появи в шоуто на Цитиридис

 

Герасим Георгиев-Геро обърна гръб на продуцента Маги Халваджиян и на ведомствената му телевизия NOVA, където се изявява от години.

 

Обаятелният актьор изглежда се насочва към конкуренцията и разочарова досегашните си работодатели. Из коридорите на телевизията се говори, че Геро е имал сериозен скандал с Димитър Рачков зад кусилите на неговото шоу и появата му по бТВ вероятно е повлияна след тази случка.

 

Факт е, че само няколко седмици след слуховете за скандал с Рачков, неговият колега Геро се появи в конкурентната телевизия. Той бе поканен като гост в "Шоуто на Николаос Цитиридис", където разказа доста интересни неща.

 

 

Но появата на Геро при конкуренцията не е единственият удар за Халваджиян. Във видео връзка се включи и Васил Василев - Зуека, който преди няколко години напусна изненадващо арменската фирма и отиде да търси щастието в Испания.

 

Така за една вечер бТВ откраднаха две от любимите лица на конкуренцията си. След гостуването на Геро по бТВ започна упорито да се говори, че го ухажват за постоянна работа при тях.

 

Вече се обмисля какво да му предложат, за да го придърпат при тях, а след скандала с Рачков, който винаги е предпочитан пред него, със сигурност би се съгласил да работи за конкуренцията, пише Lupa.bg.

 

 

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК

 Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза