Меню

Избрани новини

Клюкарник

Илияна Йотова съседка на Цветанов - Вицето на Радев с апартамент за половин милион

Имотът се води на съпруга й

 

В просторен апартамент в столичния квартал Изток живее Илияна Йотова.Докато Радев се шири в правителствената вила Калина, заедно с жена си Десислава, Йотова споделя апартамент от 170 квадрата със своя съпруг - блестящия ортопед проф. Андрей Йотов.

 

Всъщност жилището, чиято пазарна цена в момента надхвърля половин милион лева, е собственост на мъжа на Илияна. Той го наследява от своя баща, който навремето е бил дипломат.

 

Огромният апартамент се намира на 9-я етаж на един от блоковете на бившето БОДК, на няколко преки от кино Изток.


Очевидно спокойният столичен квартал е привлекателен за политическия ни елит, тъй като съседи на Йотова там са Цветан Цветанов и Цецка Цачева.

 

 

Вицето на Радев се нанася там веднага след сватбата им с Андрей преди 36 години. Двамата са го ремонтирали и пригаждали за нуждите си многократно.

 

Първоначално го споделяли с родителите на лекаря, после се появил синът им Марин, който до завършването си също живял с тях. Домът разполага с обширен хол, кухня, детска стая, две спални, кабинет. 


За разлика от други политици, Йотова няма дълъг списък с имоти. Според декларациите, тя не притежава имущество на свое име. Големият апартамент се води на съпруга й.

 

Двамата не влагат спестяванията си в недвижими имоти, а предпочитат да държат парите си в банкови сметки. Илияна има три такива - с 50 хиляди евро, 10 хиляди и 20 хиляди евро.

 

Съпругът й пък има на влог 505 хиляди лева в една сметка и по още 50 хиляди евро в други две, пише Ретро.

 

 

 

 

 LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.

 

 Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза