Меню

Избрани новини

Звездите

Холивудски звезди пръснаха 2 млн. долара на покер в полза на хранителна банка

Мат Деймън, Джон Хам, Адам Сандлър, Тоби Макгуайър, Адам Лавин, Джон Красински се включиха в играта

 

Бен Афлек събра някои от най-добрите си приятели за онлайн покер с добра кауза. В събитието, което се проведе през уикенда, своя късмет тестваха знаменитости от ранга на Мат Деймън, Джон Хам, звездите от „В обувките на Сатаната“ Арън Пол и Брайън Кренстън, Адам Сандлър, Тоби Макгуайър, Адам Лавин, Джон Красински и др.

 

Два милиона долара успяха да заделят играчите от партията виртуален покер, като всички средства отиват като дарение в полза на организацията Feeding America, която представлява мрежа от 200 хранителни банки, поемащи грижата за над 46 милиона души.

Събитието домакинстваха професионалните покер коментатори Джъстин Кели и Майкъл Лонкар. Играта бе предавана на живо в социалната мрежа Twitch, като феновете, които стриймваха можеха също да допринасят с дарения към каузата, писа HotNews.bg.

 

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Instagram, последвайте ни. 

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.


 Коментари (2)

краудфъндинг "Краудфъндингът е иновативен начин за събиране на финанси чрез участието на голям брой хора. Това е възможност за подкрепа на идеи, проекти и каузи, които вярват в общността. Чрез краудфъндинг, всеки може да играе активна роля в променянето на света, като дава своя принос към добри дела или иновативни начинания. Тази форма на събиране на средства създава вълна от енергия и надежда за постигане на големи цели."
https://whydonate.com/bg/blog/kraudfunding-v-bulgariya/
29.03.2024 13:00 / Отговор
краудфъндинг българия "Краудфъндингът в България е вълнуващо движение, което подкрепя разнообразни проекти и идеи в нашата общност. Това е възможност за всеки от нас да се включим и да помогнем за реализацията на важни и иновативни идеи. С краудфъндинг в България, ние можем да създадем положителна промяна в нашето общество, като същевременно доказваме силата на събраните усилия. Нека да продължаваме да подкрепяме и вдъхновяваме един друг през този вълнуващ процес."
https://whydonate.com/bg/blog/kraudfunding-v-bulgariya/


https://whydonate.com/bg/blog/kraudfunding-v-bulgariya/
29.03.2024 13:03 / Отговор

Добави коментар


Попитай Елза