Меню

Избрани новини

Риалити

Халваджиян разстрои феновете – намекна, че краят на „Капките“ наближава!

Продуцентът все по-трудно намирал известни участници за "Като две капки вода"

 

Магърдич Халваджиян съобщи доста неприятна новина за зрителите на "Като две капки вода".

Думите му дойдоха като гръм от ясно небе и помрачиха настроението на запалените фенове на имитаторското шоу. Арменецът оповести новината и веднага заваляха въпроси и молби това да не се случи.

Но той е категоричен: иде краят на "Капките".

Макар шоуто да се радва на голям зрителски интерес, рейтингът спада с всяка следващата година, а за екипа е все по-трудно да намира известни лица, които да се включат в имитаторската напревара.

Той твърди, че едно от условията на лицензоиздателя е участниците да бъдат популярни на широката общност. А вече им става все по-трудно да съберат целият набор имитатори, защото повечето са се минали през формата, а останалите не са готови да се впуснат в такова приключение.

Халваджиян дава за пример актьора Владимир Зомбори, който е любимец на зрителите от последния сезон, че отдавна са искали да го поканят, но не е бил достатъчно известен и не са позволявали. Изчакали са да набере популярност покрай сериала "Вина" и чак тогава да се включи в "Капките".

АНКЕТА:Кое от актуалните риалити предавания следите с интерес?

"Може в един момент просто да спрем", предрича Маги, който и тази година се сблъскал с предизвикателството да попълни бройката на участниците. Най-доволен е от водещите и относно тях няма никакви забележки.

Митко Рачков е получил пълната свобода да експериментира, без да му се бъркат. И винаги накрая на всеки лайф го поздравява, защото е ненадминат.

Вероятността да няма следващ сезон разочарова верните зрители, които вече 12 години се забавляват с "Като две капки вода". Все пак продуцентът ще се опита да спретне още един последен сезон и се заговори, че Галена ще бъде сред звездите, които ще имитират други звезди. Остава му да убеди още седем участници и сезонът е готов.

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК

 Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза