Меню

Избрани новини

Звездите

Година след смъртта на Шабан, вдовицата му направи тежка изповед!

Гордана Шаулич: „В онази фатална сутрин за секунди животът ми спря...“

 

Година след смъртта на Шабан Шаулич, вдовицата му Гордана Шаулич не може да се примири със загубата на своя съпруг. Популярният певец и композитор загина в автомобилна катастрофа на 17 февруари на магистрала в Германия.

В дните около панахидата на една от най-големите музикални звезди в западната ни съседка, Гордана намери сили да говори за Шабан.

"Повече от четири десетилетия целият ми свят се въртеше около него. Ние бяхме партньори във всичко - от брака, до отглеждането и грижата за децата, до работата, концертите и писането на песни. И тогава, една фатална сутрин, всичко това изчезна. Не знам как да го опиша - шок, усещането за празнота, тъга и безсилие. Все едно някой да изсмуче целия ти въздух за секунда и да те оставя да се опитваш да оцелееш без него. Наистина трябваше наново да се уча да дишам, да вървя, да говоря...", описа трагедията, през която преминава Гордана пред сръбското списание "Hello!".

Очаква се съдебният процес срещу турския гражданин Алчън Левент, причинил катастрофата, да започне в Германия през следващия месец. Гордана и цялото семейство ще присъстват на процеса.

"Да, всички ще присъстваме на първото изслушване, така че няма как да не се изправим очи в очи с този човек. Не знам как ще се почувствам в мига, в който го видя за пръв път", добави почернената Гордана, предава ПИК. 

Тя говори и за това какъв човек е бил Шабан, когато изгаснат прожекторите и камерите бъдат изключени. 

"Много внимателен, не само като съпруг, но и като баща, син, приятел, колега ... Той винаги правеше подаръци на близките си, дори без повод. Тихо и кротко наблюдаваше и разбираше кой какво обича, от какво има нужда... Но днес за мен единственият подарък, който ми трябва от Шабан, е този, който никой не може да ми даде", ридае вдовицата на Шаулич. 

 

LifeOnline.bg - вече и в Instagram, последвайте ни. 

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.

 Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Коя певица бихте избрали да пее на сватбата ви?

Все по-модерно става известни имена от шоубизнеса да пеят на сватбени тържества

 

Покажи резултати