Меню

Разцъкай

Годеж! 40 бона събраха от гостите си Фики и Гюлджан (снимки+видео)


Бъдещите младоженци пристигнаха с файтон

Поне 40 хиляди лева е печалбата на бъдещото семейство Фики и Гюлджан Стораро, които снощи събраха над 500 гости, за да се разделят с ергенлъка и моминството и да обявят любовта си.

Както вече стана ясно Сторарови вдигнаха двоен празник в Шумен - рождения ден на Тони на 2 август и края на ергенския живот за сина му Фикрет Тунчер Али.

Грандиозното надяждане и надпиване преминало в две части - светска и традиционна. Снахата на Тони Стораро смени общо 3 тоалета - рокли в тюркоазено и пепел от рози за първата част, след което се премени и в традиционна за мюсюлманите одежда, цялата обшита с камъни и лъскави орнаменти.

С втората премяна Гюлджан бе просветена в мюсюлманския сватбен ритуал "къна геджеси". Къната се прави с цел "белязване" и приемане под закрилата на Аллах в новия етап от живота, в който навлиза "белязания". 

След традиционните мюсюлмански сватбени ритуали Фики и Гюлджан бяха закичени с гердани от евро

За тържествата до астрономическата обсерватория на Шуменското плато пристигнаха гости от цяла България, Балканите, Белгия и Турция - общо близо 500 човека. Музиканти от няколко страни пяха на събитието.

От Турция пристига мегазвездата Дженгиз Куртоглу, от Македония - Амза, на сцената се качиха още Гюнай, Сали Окка, Бамзе, Бони, а за настроението на гостите се погрижи и оркестър "Зехнилер".

До обсерваторията, край която бяха издигнати огромни бели шатри, Фики и Гюлджан пристигнаха с файтон, украсен с бели и червени балони.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Къде ще почивате това лято?

 

Покажи резултати