Меню

Избрани новини

Клюкарник

Гаджето на Джордж Майкъл не е поканен на погребението му

Семейството е обвило в пълна тайна церемонията по последния път на певеца

Все още в траур, 43-годишният Фади Фаваз не крие мъката си. Партньорът на Джордж Майкъл призна пред вестник "Сън", че няма никаква информация за погребението на покойния си приятел. Причина е в семейството на певеца, което организира погребението и "мълчи" по случая.

Фади откри тялото на 53-годишния певец на 25 декември в жилището му в Оксфордшир. Първоначално смъртта на изпълнителя от "Wham!" изглеждаше мистериозна, но в крайна сметка съдебните медици изясниха, че Джордж Майкъл е починал от сърдечна криза, и по-конкретно от "дилатативна кардиомиопатия с миокардит и чернодробна стеатоза“.

Заради забавянето на окончателните резултати от аутопсията тялото на певеца бе задържано в моргата, но вече е освободено и предстои погребение.

Всичко обаче се пази в тайна. Семейството на легендарния певец е изключило напълно Фади Фаваз от организацията.

"Погребението? Не мога да ви отговоря, всичко се пази в тайна", разкрива той пред изданието. "Не мога да ви кажа. Отдавна трябваше да се случи. Проточи се доста. Бях напълно объркан. Но наистина нищо не знам по отношение на погребението. Повярвайте ми. Наистина е странно", добавя приятелят на Джордж Майкъл.

След внезапната кончина на Джордж Майкъл Фади Фаваз първоначално бе заподозрян за смъртта на певеца, но след излизането на резултатите от аутопсията, всички подозрения срещу партньорът на звездата отпаднаха.

Наследството от над 100 милиона паунда, певецът е оставил на семейството си.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Кое от актуалните риалити предавания следите с интерес?

 

Покажи резултати