Меню

Избрани новини

Пикантерии

Дъщерята на Спилбърг говори подробно за работа си във филмите за възрастни!

Като дете преживяла сексуално насилие

 

Дъщерята на режисьора Стивън Спилбърг (73), Микаела, разказа подробно за работата си в индустрията произвеждаща филми за възрастни. Интервюто с актрисата бе публикувано от The Daily Beast.

 

"Наистина се наслаждавам на работата си, тя ми даде нов пълноценен и утвърждаващ живота лайфстайл. Благодарение на нея дори започнах да танцувам", подчерта Микаела.

 

24-годишната актриса отбеляза, че работата в еротичната индустрия означава преди всичко независимост за нея, финансово и е израз на воля.

 

През март Микаела разкри, че родителите й не са смутени от факта, че тя работи в гола пред камерите.

 

Дъщерята на Спилбърг обяви решението си да стане еротична актриса през февруари. Тя отбеляза, че ще снима в соло жанра. 

 

Според нея като дете тя е преживявала сексуално насилие, което е довело до психически проблеми. С помощта на избраната от нея професия наследницата на легендарния режисьор възнамерява да получи материална независимост и да преодолее вътрешните комплекси. 

 

Що се отнася до реакцията на нейните осиновители, Микаела твърди, че 73-годишният Спилбърг и 66-годишната Кейт Капшоу са подкрепили нейния избор.

 

 

„Моята безопасност винаги им е била приоритет номер едно - каза тя, отбелязвайки, че споделила новината с родителите си преди интервюто пред The Sun през март. - Не правя това от желание да обидя или ядосам някого, а го правя, защото искам да използвам тялото си по начин, който ми носи доходи. "


Описвайки себе си като "секси същество", Михаела обясни, че отдавна е искала да намери начин да "се възползва от тялото си". Без да уточнява, момичето каза, че има опит в по-традиционна работа, но тази работа „не задоволявала душата й“.

 

Дъщерята на режисьора също отбеляза, че снимането във филмите за възрастни й дава усещане за вълнение и увереност, каквито тя никога не би могла да си представи. 

 

Според нея тази работа й позволява да се чувства добре от факта, че „удовлетворява другите, без да бъде изнасилена“. Основната й цел за близко бъдеще е да спечели достатъчно пари, за да „не бъде зависеща от материални фактори“.


Говорейки за насилието, което е претърпяла от „хищници“ в детството, момичето отбелязва, че поради това по-късно е имала сериозни психични проблеми.


През последните няколко години Микаела се бори с анорексия, гранично разстройство на личността и алкохолизъм, които според нея са последиците от сексуалното насилие. Момичето подчерта, че мъчителите й не са част от семейството й или от приятелския кръг на родителите си.

 

До определен момент Микаела публикува своите „самостоятелни видеоклипове“ в популярен сайт за лица над 18. Сега обаче всички нейни видеоклипове са временно премахнати, тъй като тя иска да получи разрешение за работа в Тенеси и след това да продължи да споделя всяко съдържание. Освен това дъщерята на режисьора иска да си намери работа в стриптийз клуб.

 

В момента тя е сгодена за 50-годишния състезател по дартс Чък Панков. Въпреки че Чък вече подкрепя Михаела, отне му известно време, за да подреди чувствата си, което според нея се дължи отчасти на южняшкия му произход, където „това все още е срамна работа“.


50 годишният годеник на Микаела - Чък Панков

 

 

„Причината, поради която не искам да се занимавам с нищо друго освен „солови изпълнения“, е, че това ще бъде нарушение на личното ми пространство и отношенията ми с моя приятел“, каза тя, подчертавайки, че е убедена в успеха си във „фетиш сферата“.

 

Клиповете на Микаела са фокусирани предимно върху естествено големите й гърди, които тя нарича „производителят на пари“. Според момичето тя никога не се е гордяла с извитите си форми преди първата снимка в откровено видео.

 

"Честно казано, мразех тялото си много дълго време, но накрая се научих да го приемам. Когато качих за първи път няколко видеоклипа, разбрах: "Големите ми гърди са пари", каза тя.

 

Михаела беше осиновена от Спилбърг и актрисата Кейт Капшоу, и е най-малкото от седемте деца на режисьора.

 

Превод и редакция LifeOnline.bg

 
LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза