Меню

Избрани новини

Музика

Dé ВЯРА представи нова песен и клип (видео)

След „Bohemian Edge“ идва ред на „Pick me up“

 

Дебютният сингъл на Dé ВЯРА „Bohemian Edge“, който родният ефир хареса и направи премиера през месец май, подготви публиката за новото лятно парче на певицата.

 

Сингълът „Pick me up“ е отново дело на независимия лейбъл “Звук и Картина”, но този път в копродукция с Jeason Brad Lewis, който отговаря за неговата визуализация.

 

Лятното парче на младата изпълнителка е микс от Disco, Dance и RnB. В аранжимента участие има и китаристът Явор Милчев, част от alternative rock бандата Krekhaus.

 

„Видеото има за цел да накара жените да харесват телата си такива каквито са! Голотата ни не бива да бъде поставяна под въпрос защото вече живеем в други времена и не е модерно женското самочувствие да бъде разрушавано от общественото мнение. Винаги излизайте извън рамките и се обичайте повече!“ споделя Dé ВЯРА

 

Песента бе представена на 11 август в столичен бар, който бе изпълнен до краен предел.

 

Вечерта завърши с изпълнение на живо от Dé ВЯРА и "Звук и Картина", които подпалиха събралата се публика с експлозивни вокали и свежи инструментали. Освен досегашните песни на сцената, бяха представени и някои парчета, които все още не са стигнали до широката публика.

„Pick Me Up” e налична във всички стрийминг платформи.

 

снимки: Jeason Brad Lewis

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.

 Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Кое от актуалните риалити предавания следите с интерес?

 

Покажи резултати