Меню

Избрани новини

Музика

DIVNA обгрижвана от секси модел на “VISAGES”! (видео)

Инфинити прегръдки и череши до залез

 

Поп звездата DIVNA пусна лятно денс парче, а видеото с инфинити кадри е повече от секси. Кой е знойният хубавец от видеото? Кой стои зад гърба на лолитката и кой е житейският й партньор?

До вчера беше малка днес не е дете, тя е... тя е... DIVNA! След главоломната слава, която споходи поп звездата DIVNA – слънчевата риалити дама – певицата показа стил и целенасоченост в кариерата, а новото парче #СЕГА стъпва стабилно в класациите за фаворити лято #2021.

 

Във видеото DIVNA се появява като натурална амазонка, с бразилски плитки и секси визия, а до голяма степен „вина“ за това има креативният директор Никола Иванов – Флоридов. Че и как иначе! В последната една година, противно на COVID-обстоятелствата в света, а и в арт средите, DIVNA изкара няколко нови парчета и влезна в топ физическа форма.

DIVNA е непоклатима, по-стабилна от всякога, осъзната и готова за световна слава” коментират колеги от музикалния бранш. Освен това обсъждат и още една важна подробност, възхищавайки се на нея, а именно факта, че DIVNA е автор на музиката и текста към #СЕГА. Изненадващо добрата комбинация е с продуцента Цветелин Димитров, а към успешния състав се причисляват операторът Росен Тихов – РОКО и коафьорът Емилио Стефано. От години DIVNA залага на сигурно като създава стилни музикални произведения с изискана концепция за устойчивост във времето.

 

 

В стил ала „великата тайна на водата“ дунавлийката силно навлезе в музикалната тенденция на бъдещето за клубни денс парчета, които са досущ като изпълнителя: в случая с позитивни вибрации.  Йоан Николаев, по-известен в музикалните среди като “L Pard3”, с когото DIVNA се познава от дете покрай конкурсните сцени по света и унас, е сътворил аранжимента на #СЕГА. Заслушвайки се в романтичната част на музикалната алегория всеки слушател се влюбва в китарите на Преслав Атанасов – талантливец от бенда на DIVNA – “aploDissmenti”, с когото апропó се запознават по време на организирането на благотворителния концерт “ВСИЧКО или нищо” през 2019 година.

 

Пикантна подробност е, че DIVNA сътворява това парче с вдъхновение от човека до нея. Кой е той – това остава тайна, както се пее в песента. На видеото виждаме лолитката в секси компанията на Иван Стойнов – един от актуалните модели на агенция “VISAGES”. По време на снимките на басейна група от събрали се воайори проявяват творчество и предлагат на екипа да асистират с череши, с които Иван да поглези DIVNA в кадър. Съблазнителна гледка, нали?

 

 

Екстремно предизвикателство обаче се оказва участието на шарената кобила в кадрите и дори конярят Алексин се притеснява как ще приключат снимките. DIVNA до сега не е яздила кон, местоположението на снимачната площадка е на високи и стръмни скали, облеклото на певицата е с воа̀лени дължини, а за капак шумните дронове плашат животното. Всичко това се разиграва под лъчите на най-знойното слънце по обяд в северната част на Българското Черноморие. За щастие сцената завършва без инциденти, както и целия снимачен процес.

 

“Имам чувството, че за пръв път в моята кариера снимки протичат толкова леко и приятно за целия екип. Богатството на средата, в която се намирахме допринесе съществено за този успех. Девствените природни гледки са в синхрон с посланието на песента и се радвам, че се доверих отново на продуцента ми Цветелин Димитров от “PRIME ENTERTAINMENT”. Той подбра точните места“. Тези впечатления споделя DIVNA и добавя шеговито, че в днешно време е почти екзотично да съхраниш един момент само за себе си. Клишето, че щастието обича тишината се оказва 100% вярно и DIVNA се радва, че може да предаде емоцията “далече от драмата” и “скрити от света”.

 

Противно на очакванията звездата няма да прекара остатъка от лятото в почивка по райски места, а в подготовка за следващи музикални (и други) проекти. Следваща спирка за талантливата лейди е Бургас, където ще участва в емблематичния фестивал “Бургас и морето”. Това участие съвсем не е случайно, DIVNA е поканена лично от популярният композитор Георги Красимиров – Герасим. Тяхната песен е в официалната селекция за големия финал на 31 юли и носи заглавието “Да те обичам”.

 

С тази тенденция на позитивен вайб нищо чудно, че 2021 година е повече от плодородна за певицата. За нас остава само да се наслаждаваме на този български талант и успех!

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.

 

 


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза