Меню

Избрани новини

Пикантерии

Чалгаджийка под прикритие се оказа жрица на любовта!

Компаньонката предлага и приятелка, а екстрата е джендър компанията на нейн колега

Редакционните пощи на много жълти и светски издания ( в т.ч. и LifeOnline.bg ) днес осъмнаха залети от скрийншотове на „вайбър разговори“ между дашна чалгаджийка и гръцки клиент почитател на платената любов.

Нурай Хасанова, която се представя за чалга певица с псевдоним Анастасия не за първи път лъсва като обикновена жрица на любовта с изкуствено завишен „хонорар“.

Оказва се, че това не е първата подобна „медийна атака“ разкриваща „услугите“ предоставяни от нея. Преди време, пак преди Коледа, аналогични чат разговори изплуваха в интернет пространството. Съдържанието беше почти същото и даваше ясно да се разбере цената, екстрите, времетраенето и предлаганото качество - истинска безплатна обява.

Очевидно слабо известната с творчеството си певица сама разпраща чат разговорите по медиите за да рекламира дейността си и да вдигне „потреблението“. Тя подема „рекламните кампании“ периодично и основно по празниците, явно за да събере пари за Коледна трапеза. Най-вероятно е изгладняла покрай черните петъци и съботи и набира нова клиентела.

В новата доза „разкрития“ става ясно, че тя предлага нежни забавления срещу 300  евро за час, което според "специалисти" от бранша е доста висока цена за амортизираната Нури. Разпратените до медиите скрийншотове от разговор на "певицата", показват как тя си уговаря среща с потенциален клиент от южната ни съседка, който не говори добре български и дори си има жена.

Така се рекламира "бизнес" в днешно време

Поувяхналата шантонерка бързо атакува в разговора разкривайки „ловните“ си полета - Царско село. Цената е уговорена 300 евро - без пазарлък, а певицата без микрофон информира за нова предлагана екстра – мечтата на всеки мъж – трио с нейна приятелка. Очевидно търсенето спада и се налага попълнение от свежа плът.

Услугите на пеещия подвижен бардак са многофункционални. Труженичките са готови да отговорят на всички нужди и вкусове, защото освен Анастасия и приятелка, кочинката в Царско село предлага и джендър компания.

В ролята на жрец на изгодна цена се изявявал колегата на Нури Стилиян, който също не е известен като певец, но има мераци да пробие на чалга сцената. Двамата дори имат няколко дуетни опита, които никой не е чувал, твърди анонимен източник.

 

Анастасия и Стилиян - една невероятна "компания"


Всъщност прикритието „поп фолк певица“ е измислено отдавна.

Много обикновени улични труженички записват 2-3 песни и слагат етикета "певица" пред името си, за да могат да настояват за по-висока цена за предлаганите услуги, които никога не включват пеене.

Аналогично е положението и с „моделите“, които никой, никога не ангажира само за фотосесии…

Честит Черен петък, и ако попаднете на Нури питайте за „примоция“!

Златка Димитрова


LifeOnline.bg - вече и в Instagram, последвайте ни. 

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК
Коментари (1)

Andre Този работи в Била и опакова кюфтетата на щанда :D:D:D:D ебати падението
06.12.2019 22:33 / Отговор

Добави коментар


Попитай Елза

Рачков или Геро е по-добър за водещ на "Маскираният певец"?

Неочаквана смяна в редиците на водещите в шоуто

 

Покажи резултати