Меню

Избрани новини

Клюкарник

Цеци прежали Самоковеца! За първи път не изпрати цветя на гроба му (видео)

Преди 16 години при зрелищното убийство на площад Дам, Цеци бе ранена сериозно

Фаталната любима на Косьо Самоковеца – 39-годишната Цеци Красимирова, която наскоро се омъжи за милионера Майкъл Струмейтис, за първи път не изпрати цветя за годишнината от смъртта на Самоковеца.

Това разкриха жители на рилското градче, които са почели 16 години от смъртта на сенчестия бизнесмен Константин Димитров, който бе убит показно пред нея в Амстердам, а смъртоносният куршум рикошира и заседна в лицето на красивата моделка.

Богатата вдовица на Косьо Ангелинка и синът му Косьо, които през по-голямата част от годината живеят в Лондон, са присъствали на помена заедно с брат му Мартин, който успешно върти бизнес с хотели по морето и Боровец.

Обикновено Цеци изпращала букет до гробищата в Самоков, но този път е пропуснала. Известно е, че любовницата и вдовицата никак не са в добри отношения, а синът бил щастлив, че Цеци се е омъжила и няма да я свързват с баща му, пише „Телеграф”.

Братът на зрелищно разстреляният силовак е поел неговият бизнес, а справка в търговския регистър показва, че всички фирми са регистрирани на адреса на Мартин Димитров в Самоков. Има доста новорегистрирани дружества, които се занимават с разнородна дейност.

Според запознати това е удобно средство за пране на пари. Такива данни обаче няма официално. За сносния живот на Мартин говори единствено наследствената четириетажна къща и скъпото спортно „Мазерати” паркирано пред нея.. източник ХотАрена

 

LifeOnline.bg - вече и в Instagram, последвайте ни. 

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза